ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

 (ΦΩΤΟ: )

"ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ ΜΟΝΟΛΟΓΟΙ ΕΠΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ" ΑΠ’ ΤΟΥΣ ΡΑΦΙΝΙΣΤΑΣ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΡΑΦΗΝΑ, ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ, ΡΑΦΙΝΙΣΤΑΣ March 31, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Οι Rafinistas- θεατρική δοκιμασία, είναι μια ερασιτεχνική θεατρική ομάδα, που δραστηριοποιείται εδώ και 5 χρόνια στην Ραφήνα, και αποτελείται από ανθρώπους που τους ένωσε η αγάπη τους για το καλό θέατρο και η ανάγκη τους να επικοινωνήσουν μέσω αυτού, ξεπερνώντας τα προβλήματα της καθημερινότητας τους.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

«ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ & ΘΑΡΡΕΤΕΣ» ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ, ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ March 30, 2016 / απο ΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΡΑΦΗΝΑΣ (author)

Μεταξύ παραμυθιού και πραγματικότητας η Μαρία Βλαχάκη στο βιβλίο της «Γυναίκες έξυπνες και θαρρετές», παρουσιάζει το πολύπλοκο σκηνικό μέσα στο οποίο κινούνται οι γυναίκες που έχουν ρόλο ενεργό και παίρνουν τη ζωή στα χέρια τους.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΓΕΡΝΑΩ ΜΑΜΑ...

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ March 31, 2016 / απο savoireville .gr (author)

Γερνάω μαμά. Δεν είμαι πια παιδί. Και δεν χωράω πια να κρυφτώ. Πουθενά κι από κανέναν. Δεν κρύβομαι πια για να με βρούνε. Δεν κρύβομαι όταν κάνω μια ζημιά. Δεν κρύβομαι όταν φοβάμαι τον μπαμπούλα...

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ & ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ March 29, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Στα πλαίσια του Προγράμματος «Αθλητισμός & Πολιτισμός για Όλους», τα τμήματα Ζωγραφικής παιδιών και ενηλίκων, δίνουν, μέσα από την λειτουργία τους, αλλά και την πραγματοποίηση εκπαιδευτικών επισκέψεων, τη δυνατότητα ελεύθερης ατομικής έκφρασης, αλλά και προώθησης του ομαδικού πνεύματος και συνεργασίας με κοινό παρονομαστή τον Πολιτισμό και την Καλλιτεχνική Εκπαίδευση.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΧΕΝΡΙΚ ΙΨΕΝ: OΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΘΕΑΤΡΟ, ΒΙΒΛΙΟ, ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ March 29, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Σε ένα κείμενο όπου το ρεαλιστικό συμπλέκεται με το μεταφυσικό, ο Ίψεν επιχειρεί μια αναθεώρηση της ζωής του καλλιτέχνη, θέτοντας στο επίκεντρο την καλλιτεχνική δημιουργία, τα αντικρουόμενα αιτήματα της εκπλήρωσης της καλλιτεχνικής «αποστολής» και της προσωπικής ζωής, τις θυσίες αλλά και τις ηθικές συνέπειες μιας ζωής ολοκληρωτικά αφιερωμένης στην τέχνη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΗ.ΘΕ.ΜΑ.: ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ & ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΘΕΑΤΡΟ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΘΕΑΤΡΟ, ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ March 28, 2016 / απο ΔΗ.ΘΕ.ΜΑ. (author)

Κάθε Τρίτη και κάτι άλλο από το Δημοτικό Θέατρο Μαραθώνα Μία σειρά ανοιχτών συζητήσεων γύρω από την Τέχνη, την Ιστορία, τη Θρησκεία, την Πολιτική, αλλά και την Καθημερινότητα και τις Διαπροσωπικές μας Σχέσεις .

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

«ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΠΙ… ΧΑΡΤΟΥ» ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ March 28, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, το Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος» και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), στα πλαίσια συνεργασίας με το Γραφείο Διασύνδεσης της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών (Α.Σ.Κ.Τ.), συνδιοργανώνουν Ομαδική Έκθεση με τίτλο: «Ασκήσεις επί… Χάρτου» και σας προσκαλούν στην εκδήλωση των εγκαινίων, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 8 Απριλίου 2016 και ώρα 7:30 το απόγευμα, στον εκθεσιακό χώρο του ιστορικού κτιρίου του Πολιτιστικού Κέντρου Μαρκοπούλου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

«ΣΥΛΛΕΓΩ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ» ΣΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΚΑΛΥΒΙΑ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ March 27, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλυβίων με αφορμή τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα, κατά το οποίο θα παρουσιαστεί η παράσταση του έργου «Παλιάτσοι» του Λεονκαβάλλο από την Εθνική Λυρική Σκηνή, που θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου στα Καλύβια την Κυριακή 17 Απριλίου και ώρα 20:00, φιλοξενεί στο χώρο της, από τις 2 έως τις 8 Απριλίου, τη διοργάνωση του εκπαιδευτικού προγράμματος «Συλλέγω Εμπειρίες» για παιδιά.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email