ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

 (ΦΩΤΟ: )

ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ & ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ March 29, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Στα πλαίσια του Προγράμματος «Αθλητισμός & Πολιτισμός για Όλους», τα τμήματα Ζωγραφικής παιδιών και ενηλίκων, δίνουν, μέσα από την λειτουργία τους, αλλά και την πραγματοποίηση εκπαιδευτικών επισκέψεων, τη δυνατότητα ελεύθερης ατομικής έκφρασης, αλλά και προώθησης του ομαδικού πνεύματος και συνεργασίας με κοινό παρονομαστή τον Πολιτισμό και την Καλλιτεχνική Εκπαίδευση.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΧΕΝΡΙΚ ΙΨΕΝ: OΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΘΕΑΤΡΟ, ΒΙΒΛΙΟ, ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ March 29, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Σε ένα κείμενο όπου το ρεαλιστικό συμπλέκεται με το μεταφυσικό, ο Ίψεν επιχειρεί μια αναθεώρηση της ζωής του καλλιτέχνη, θέτοντας στο επίκεντρο την καλλιτεχνική δημιουργία, τα αντικρουόμενα αιτήματα της εκπλήρωσης της καλλιτεχνικής «αποστολής» και της προσωπικής ζωής, τις θυσίες αλλά και τις ηθικές συνέπειες μιας ζωής ολοκληρωτικά αφιερωμένης στην τέχνη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΗ.ΘΕ.ΜΑ.: ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ & ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΘΕΑΤΡΟ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΘΕΑΤΡΟ, ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ March 28, 2016 / απο ΔΗ.ΘΕ.ΜΑ. (author)

Κάθε Τρίτη και κάτι άλλο από το Δημοτικό Θέατρο Μαραθώνα Μία σειρά ανοιχτών συζητήσεων γύρω από την Τέχνη, την Ιστορία, τη Θρησκεία, την Πολιτική, αλλά και την Καθημερινότητα και τις Διαπροσωπικές μας Σχέσεις .

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

«ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΠΙ… ΧΑΡΤΟΥ» ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ March 28, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, το Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος» και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), στα πλαίσια συνεργασίας με το Γραφείο Διασύνδεσης της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών (Α.Σ.Κ.Τ.), συνδιοργανώνουν Ομαδική Έκθεση με τίτλο: «Ασκήσεις επί… Χάρτου» και σας προσκαλούν στην εκδήλωση των εγκαινίων, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 8 Απριλίου 2016 και ώρα 7:30 το απόγευμα, στον εκθεσιακό χώρο του ιστορικού κτιρίου του Πολιτιστικού Κέντρου Μαρκοπούλου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

«ΣΥΛΛΕΓΩ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ» ΣΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΚΑΛΥΒΙΑ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ March 27, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλυβίων με αφορμή τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα, κατά το οποίο θα παρουσιαστεί η παράσταση του έργου «Παλιάτσοι» του Λεονκαβάλλο από την Εθνική Λυρική Σκηνή, που θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου στα Καλύβια την Κυριακή 17 Απριλίου και ώρα 20:00, φιλοξενεί στο χώρο της, από τις 2 έως τις 8 Απριλίου, τη διοργάνωση του εκπαιδευτικού προγράμματος «Συλλέγω Εμπειρίες» για παιδιά.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

“Ο ΜΑΤΡΟΖΟΣ” ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΠΟΙΗΜΑ, ΜΝΗΜΕΣ 1821, Ο ΜΑΤΡΟΖΟΣ March 26, 2016 / απο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΗΣ (author)

Ένας Σπετσιώτης γέροντας, σκυφτός από τα χρόνια / με κάτασπρα μακριά μαλλιά, με πύρινη ματιά / σαν πλάτανος θεόρατος γυρμένος απ' τα χιόνια / περνούσε πάντα στο νησί τα μαύρα γηρατειά. Είναι από κείνη τη γενιά κι ο γέρο καπετάνος / που ακόμα και στον ύπνο του την έτρεμε ο Σουλτάνος.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΟΙ ΧΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ «ΔΕΙΝΟΘΗΡΙΟ» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΠΙΚΕΡΜΙ, 25η ΜΑΡΤΙΟΥ, ΧΟΡΟΙ March 26, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ο πολιτιστικός σύλλογος Πικερμίου το «ΔΕΙΝΟΘΗΡΙΟ» ενθουσίασε το πλήθος όταν χόρεψαν τα τμήματα παιδιών και ενηλίκων αμέσως μετά την παρέλαση στη πλατεία μπροστά στο ναό του Αγίου Χριστοφόρου. Απολαύστε τους στο βίντεο και τις φωτογραφίες μας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΝΙΣΤΟΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ: ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΜΕΣΟΓΕΙΑ, ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ, 25η ΜΑΡΤΙΟΥ, ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΙ March 24, 2016 / απο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΚΡΗΣ (author)

Επ’ ευκαιρία της εθνικής επετείου της εθνικής παλιγγενεσίας της 25ης Μαρτίου 1821 ο Ραφηνιώτης ερευνητής της τοπικής ιστορίας και συνεργάτης του Ελληνικού Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δημήτρης Μακρής μας θυμίζει τον παλαιό δήμο Αραφήνος και τους δύο πρώτους δημάρχους του, το Μήτρο Μερκούρη (διετέλεσε δήμαρχος 1835-38) και το Γεώργιο Λουκά (διετέλεσε δήμαρχος 1838-1840), υπογραμμίζοντας ότι κι οι δυο ήταν συμπολεμιστές του σπουδαίου Παιανιώτη οπλαρχηγού της Αττικής Γιάννη Ντάβαρη και του στρατηγού Γιάννη Μακρυγιάννη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email