ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

 (ΦΩΤΟ: )

ΕΛΑΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΡΑΜΝΟΥΝΤΑ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΞΕΝΑΓΗΣΗ, ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΡΑΜΝΟΥΣ October 15, 2015 / απο ΦΙΛΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ (author)

Οι Φίλοι του Αρχαιολογικού Μουσείου Μαραθώνα, στα πλαίσια των δραστηριοτήτων τους διοργανώνουν ξενάγηση στον Αρχαιολογικό Χώρο του Ραμνούντα, την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 08:50 π.μ. έως 12:30 μ.μ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ‘’ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ’’ ΤΗΣ ΧΩΜΑΤΕΡΗΣ ΣΤΗ ΜΠΡΕΞΙΖΑ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΔΗΜΟΙ, ΜΠΡΕΞΙΖΑ, ΧΩΜΑΤΕΡΗ March 31, 2015 / απο ΦΙΛΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ (author)

Προωθείται η αποκατάσταση της χωματερής στην Πρώην Αμερικάνικη Βάση της Νέας Μάκρης, με επιτόπου διατήρηση των υλικών σχηματίζοντας λόφο ύψους άνω των τριών μέτρων. Οι Φίλοι του Αρχαιολογικού Μουσείου Μαραθώνα κινητοποιηθήκαμε για να αποφευχθεί η επιτόπου συγκέντρωση και κάλυψη των υλικών. Αυτό θα αλλοιώσει το φυσικό ανάγλυφο και θα υποβαθμίσει μόνιμα τον υγρότοπο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΟ ΣΙΝΕ ΡΑΦΗΝΑ ΞΕΚΙΝΑ ΤΗ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΕ ΤΗΝ «ΤΕΛΕΤΗ»

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΚΑΠΗ, ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΑΣ, ΣΙΝΕ ΡΑΦΗΝΑ October 09, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Οι σινεφίλ θα έχουν τη χαρά να παρακολουθήσουν επιλεγμένες ταινίες με την έναρξη προβολών του σινε-Ραφήνα από τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου και κάθε Δευτέρα, στις 9 το βράδυ, σε όλη τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου και πάλι στον φιλόξενο χώρο του ΚΑΠΗ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΕΛΠΙΔΑ ΑΝΘΙΖΕΙ ΣΤΗ ΜΠΡΕΞΙΖΑ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΜΠΡΕΞΙΖΑ, ΧΩΜΑΤΕΡΗ September 07, 2015 / απο ΦΙΛΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ (author)

Από 12 Μαρτίου 2015 με έγγραφό μας επισημαίναμε στο Δήμο Μαραθώνα και σε αρμόδιες υπηρεσίες ότι θα πρέπει να απομακρυνθούν τα εναποτεθέντα υλικά του ΧΑΔΑ στην πρώην Αμερικανική βάση επειδή με το νέο Ρυθμιστικό Νόμος 4277 του 2014 χαρακτηρίστηκε η περιοχή του ως υγρότοπος Α΄ προτεραιότητας όπου απαγορεύεται η επιχωμάτωση και κάθε δραστηριότητα που υποβαθμίζει την οικολογική του κατάστασή.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

«ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ» Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΑΡΤ ΑΤΗΙΝΑ October 07, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Δ.Α.Α. (author)

Ομαδική Έκθεση Φωτογραφίας και Βίντεο στο αεροδρόμιο της Αθήνας Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, συνεχίζοντας τη συνεργασία του με τη Διεθνή Έκθεση Σύγχρονης Τέχνης Art-Athina, που γιορτάζει φέτος τα 20α γενέθλιά της, παρουσιάζει μία νέα ομαδική έκθεση φωτογραφίας και βίντεο, με τον τίτλο «Τελικός Προορισμός»

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΕ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΔΗΜΟΙ, ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ September 30, 2015 / απο ΦΙΛΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ (author)

Οι Φίλοι του Αρχαιολογικού Μουσείου Μαραθώνα, σας καλούν να λάβετε μέρος στην περιήγηση που διοργανώνουν σε αρχαιολογικούς χώρους του Μαραθώνα, την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2014

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

“HIS MAJESTY THE KING OF SPAIN” ΣΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟΔΡΟΜΙΟ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΣΥΝΑΥΛΙΑ September 23, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Δ.Α.Α. (author)

Οι “His Majesty the King of Spain” προσκαλούν τους επιβάτες και επισκέπτες του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών σε ένα συναρπαστικό ταξίδι στο «βασίλειο» της μουσικής τους, την Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου, στις 12:30, Εμπορικό Κέντρο Αεροδρομίου (χώρος ελεύθερης πρόσβασης).

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email