19.3 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΡΘΡΑΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ: ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ: ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

Συνάντηση, την Τρίτη 26/05/2015, με την Υποδιοικήτρια της 1ης ΔΥΠΕ, κ. Χρ. Κισκήρα, είχε ο ειδικός παθολόγος, πολιτευτής Κυκλάδων και τ. Δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου, Γιώργος Χριστόπουλος.

Τα θέματα τα οποία συζήτησαν, αφορούσαν κυρίως στην εύρυθμη λειτουργία του ΚΥ Ραφήνας Πικερμίου και την επάνδρωσή του με επιστημονικό και βοηθητικό προσωπικό. Επικεντρώθηκαν στις δομές της υγείας, τις ελλείψεις που παρουσιάζουν τα νοσοκομεία και τα ΚΥ της ευρύτερης περιοχής.

Η κ. Κισκήρα, ως η πλέων αρμόδια, για όλα όσα απασχολούν τον χώρο της υγείας, στην περιοχή μας, αντάλλαξε απόψεις με τον επίσης ενημερωμένο και ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένο Γιώργο Χριστόπουλο.

Η Υποδιοικήτρια, τόνισε ότι το ΚΥ Ραφήνας Πικερμίου, δεν πρόκειται να κλείσει, γνωρίζοντας ότι αντιμετωπίζει δυσκολίες με το ιατρικό προσωπικό και δεσμεύτηκε ότι η νέα νομοθετική ρύθμιση που αναμένετε και αφορά στην πρωτοβάθμια περίθαλψη, θα δώσει λύσεις στα ΚΥ. Στόχος θα είναι, όπως δεσμεύτηκε στον κ. Χριστόπουλο, να λειτουργήσουν όλα σωστά, υποδειγματικά και άμεσα, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες των κατοίκων στις δύσκολες ημέρες της κρίσεις.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα