17.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΑρχικήΑΡΘΡΑΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΧΑΡΝΩΝ

ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΧΑΡΝΩΝ

Θερμές ευχές για Καλή Σχολική Χρονιά απεύθυνε ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς στα σχολεία των Αχαρνών.

Ο κ. Κασσαβός αναφέρθηκε στην πρόκληση της νέας χρονιάς, που για κάθε μαθητή είναι διαφορετική, ανεξάρτητα την εκπαιδευτική βαθμίδα που φοιτά, ενώ τόνισε πως η συνέχιση της αρμονικής συνεργασίας της εκπαιδευτικής κοινότητας, με τον Δήμο Αχαρνών είναι το στοιχείο που θα εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή της εκπαιδευτικής διαδικασίας. 

Αναφερόμενος στην Νέα Σχολική Χρονιά, ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός δήλωσε: 

Οι προσπάθειες όλων των Υπηρεσιών του Δήμου Αχαρνών και των Σχολικών επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, έχουν σαν σκοπό τη διευκόλυνση μαθητών και εκπαιδευτικών στις 105 σχολικές μονάδες που ανήκουν στα διοικητικά όρια του δήμου μας. Οι παρεμβάσεις μας είναι άμεσες και πολυσχιδείς στις κτιριακές υποδομές των σχολείων μας, ενώ είμαστε σε ετοιμότητα να συνδράμομε θεσμικά για την εξεύρεση λύσης σε κάθε πρόβλημα που προκύπτει στην εκπαιδευτική κοινότητα. 
Κάθε προσπάθεια που υπονομεύει την ασφάλεια των σχολείων μας και δημιουργεί πρόβλημα στο ιερό δικαίωμα των μαθητών μας στην μάθηση, θα μας βρει αντιμέτωπους. Σε αυτόν των αγώνα, η κοινωνία των Αχαρνών και όλες οι πολιτικές δυνάμεις ταυτίζονται και μάχομαι από κοινού
“.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα