22.1 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΡΘΡΑΛΥΚΕΙΑΡΧΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΠΛΕΟΝ Η ΛΙΤΣΑ ΡΙΖΟΥ!

ΛΥΚΕΙΑΡΧΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΠΛΕΟΝ Η ΛΙΤΣΑ ΡΙΖΟΥ!

Μετά από θητεία 30 ετών στο Λύκειο της Ν. Μάκρης η κ. Χάϊδω-Αναστασία Ευαγγελίου-Ρίζου, η κατά κόσμο γνωστή εκπαιδευτικός και δημοτική σύμβουλος Μαραθώνα Λίτσα Ρίζου, τοποθετήθηκε μετά τις πρόσφατες αλλαγές των εκπαιδευτικών, ως λυκειάρχης Μαραθώνα. Ιδού πως βλέπει η ίδια τη τοποθέτησή της στη νέα της θέση, με εμάς να της ευχόμαστε καλή συνέχεια στο νέο σχολείο της. Σίγουρα θα διαπρέψει κι εκεί.

Χάϊδω-Αναστασία Ευαγγελίου-Ρίζου

Μετά από 30 συναπτά χρόνια θητείας στο Λύκειο Νέας Μάκρης, όπου έκανα πράξη την αγωνία μου και το όραμα για τα παιδιά και την Παιδεία, ακούραστος εργάτης στην υπηρεσία της Τέχνης και του Πολιτισμού υπέρ της τοπικής κοινωνίας, υπερβαίνοντας εαυτόν, παραγκωνίζοντας τις ανάγκες μου και την προσωπική μου ζωή, αφιερώνοντας χρόνο και χρήμα, κάποιοι αποφάσισαν ότι χρειάζομαι αλλαγή….

Καλοδεχούμενη η Ανατροπή… Οι ανατροπές είναι για να ταράζουν τα νερά να μη βαλτώνουν. Είναι, όμως, και για να μας χαλυβδώνουν με δύναμη για το επόμενο βήμα…

Έτσι, λοιπόν, στο τέλος της καριέρας μου, μού δίνεται η ευκαιρία για νέο ξεκίνημα… Οξύμωρο; Δεν ξέρω… Πάντα υπάρχουν περιθώρια για δημιουργία, όσο ζούμε και αναπνέουμε…

Μεγάλη πρόκληση για μένα η τοποθέτησή μου ως Δ/ντρια στο Λύκειο του Μαραθώνα, όπου προμηνύεται πεδίο δόξης λαμπρό. Με χαρά και ανυπομονησία βαδίζω την επόμενη μέρα. Και έμπνευση διαθέτω, αγαπημένη μου Μπέττυ και σ’ ευχαριστώ για τις ευχές, και projects έτοιμα έχω, αλλά και όρεξη για δημιουργία και προσφορά.

Ελπίζω και προσβλέπω στη συνεργασία και στήριξη των νέων συναδέλφων μου – γνωστοί, άλλωστε, οι περισσότεροι – αλλά και των μαθητών και των γονέων τους, ώστε να βαδίσουμε μαζί βασισμένοι σε σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης.

Ευχαριστώ αντίστοιχα, συναδέλφους, μαθητές, γονείς, για τη πολυετή συνεργασία, την αποδοχή και στήριξη. Ελπίζω και εύχομαι το σχολείο που φτιάξαμε όλοι μαζί αυτά τα χρόνια να εξακολουθήσει να αποτελεί φάρο πολιτισμού στην περιοχή.

Τέλος, ευχαριστώ τα μέλη του ΠΥΣΔΕ (Περιφερειακό Συμβούλιο) που με τίμησαν με το Άριστα, αναγνωρίζοντας το έργο μου και σεβόμενοι την προσωπικότητά μου.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα