15.8 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΡΘΡΑΜΗΝΥΜΑ ΣΠΥΡΟΥ ΛΙΒΑΘΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

ΜΗΝΥΜΑ ΣΠΥΡΟΥ ΛΙΒΑΘΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Σε αγιασμούς των σχολείων της Ν. Μάκρης παραβρέθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Μαραθώνα κ. Σπύρος Λιβαθινός πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Επ’ ευκαιρία έκανε την εξής δήλωση για τη νέα σχολική χρονιά που μόλις ξεκίνησε:

“Τα παιδιά μας κι η νέα γενιά ειδικότερα, είναι ότι καλύτερο έχουμε να επιδείξουμε ως Έθνος. Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2017-18, ξεκινά για τους μαθητές, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, μία περίοδος νέων αγώνων και προσδοκιών με στόχο την καλύτερη παιδεία, που θα δώσει πλείστα όσα εφόδια στη νεολαία μας να αντικρύσει με αισιοδοξία το μέλλον.

Θέλω να ευχηθώ στα πρωτάκια, που πρώτη φορά έρχονται αντιμέτωπα με τις υποχρεώσεις της μόρφωσης, έως τους τελειόφοιτους που έχουν μπροστά τους το στίβο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, ως επιστέγασμα των κόπων ετών μάθησης, με στόχο την εξειδίκευσή τους σ’ ένα επάγγελμα που θα τους δώσει τη δυνατότητα να υλοποιήσουν τα όνειρα μιας ποιοτικής ζωής, καλή και δημιουργική σχολική χρονιά με επιτυχίες στις προσπάθειές τους”.

 

Σπύρος Λιβαθινός

Δημ. Σύμβουλος Μαραθώνα

Πρώην Πρόεδρος του Δ.Σ. 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα