22.1 C
Athens
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΡΘΡΑΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ

ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ

Με την παρούσα επιστολή η Εθελοντική Ομάδα Ραφήνας Πικερμίου (ΕΘ.Ο.Ρ.Π.) εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της πρός όλους τους επιχειρηματίες που ανταποκρίθηκαν με θέρμη στο αίτημά της για παραχώρηση χορηγιών και προσφορών.

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση όλων σας με τη μορφή παροχής προνομίων και εκπτώσεων στα μέλη της Ομάδας μας.

Όπως όλοι γνωρίζουμε ο εθελοντής – γενικά – θέτει αυτόβουλα τον εαυτό του στην υπηρεσία και εξυπηρέτηση του κοινού συμφέροντος και της Πολιτικής Προστασίας.

Η εκτέλεση του καθήκοντος έρχεται από μιά εσωτερική του εθελοντή παρόρμηση και κλήση και καθοδηγείται από αγάπη προς τον τόπο του και προς τον συνάνθρωπό του.

Βεβαίως αυτός ο εθελοντής αισθάνεται ιδιαίτερα κολακευμένος και ικανοποιημένος όταν διαπιστώνει ότι το έργο του αναγνωρίζεται και ότι υπάρχει ανταπόκριση και συνδρομή πάσης φύσεως. Παράλληλα παίρνει δύναμη και κουράγιο για να συνεχίσει…

Γιαυτό και η ανταπόκριση από την πλευρά σας θεωρήθηκε από όλους μας ως πολύ σπουδαία κίνηση και εκτιμήθηκε δεόντως.

Συγκεκριμένα ευχαριστούμε την ΕUROMEDICA Αν. Αττικής, την FERTIPLANT (γεωπονικό κέντρο Ραφήνας, το ΚΡΕΟΤΕΧΝΕΙΟ Γεωργιάδης, την THERMOKERAM, την CANADIAN, το CAFE G, τo ΑΝΥ PEARL, το OFFICE TIME, την REVOIL (Nικολάου Ιωάννης), την WS GLAMOUR lauretta larix perfume GREECE, τα οπτικά ΜΑΡΑΓΚΑΚΗ και τη SUNICK

            Πέραν των ευχαριστιών μας, παράλληλα, ευχόμαστε σε όλους σας ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, γεμάτη υγεία και επιτυχίες!

Με εκτίμηση,

Για τη ΔΕ της ΕΘ.Ο.Ρ.Π.

Η Πρόεδρος

Μπαμπανιώτη Ζωή

O Γραμματέας

Τσογκανής Σταύρος

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα