28.5 C
Athens
Τρίτη, 25 Ιουνίου, 2024

ΑρχικήΑΡΘΡΑΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΕ ΟΛΟ & ΥΨΗΛΟΤΕΡΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΕ ΟΛΟ & ΥΨΗΛΟΤΕΡΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ

Παραδοσιακά τα Χριστούγεννα αποτελούν τη μία εκ των δύο μεγαλύτερων εορτών της Χριστιανοσύνης.  Είναι μια ευκαιρία να αποτινάξουμε από πάνω μας κακές επιρροές και σκέψεις. Μια ευκαιρία για ψυχική ανάταση, θρησκευτική κατάνυξη και οικογενειακή θαλπωρή.  Στη κατεύθυνση αυτή θα ήθελα ως ένας απλός άνθρωπος να ευχηθώ κάθε οικογενειακή ευτυχία, υγεία και να ξεπεραστούν με τον πιο ανώδυνο τρόπο  οι όποιες δυσκολίες περνά καθένας μας.

Ως μέλος της διοίκησης του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου αισθάνομαι την ανάγκη να επισημάνω ότι η δημοτική μας αρχή από το πρώτο χρόνο ανάληψης των καθηκόντων της φρόντισε να δημιουργήσει ένα πλέγμα  δράσεων ενίσχυσης του κοινωνικού ιστού με πυλώνες το κοινωνικό παντοπωλείο, το κοινωνικό ιατρείο, το κοινωνικό φαρμακείο, την ενεργοποίηση του τμήματος κοινωνικής πρόνοιας κ.α., ώστε να βοηθηθούν στο μεγαλύτερο δυνατό επίπεδο οι ασθενέστεροι εκ των συμπολιτών μας.

Μεριμνήσαμε,  παρά την οικονομική ασφυξία που επηρεάζει κάθε τομέα της καθημερινότητας της ζωής μας, να δώσουμε – στο μέτρο του εφικτού – τριγύρω μας μια εικόνα εορταστικού κλίματος ανάλογο με τη μεγάλη θρησκευτική μας εορτή, ακόμα κι αν η σημερινή συγκυρία προσπαθεί να θαμπώσει το νόημα των ημερών.

Οι παράλληλες προγραμματισμένες διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις, του δήμου μας – από τη θέση του αρμοδίου αντιδημάρχου πολιτιστικών- σε συνεργασία  με το σύνολο της διοίκησης του δήμου,  του ΔΟΠΑΠ (δημοτικού πυλώνα πολιτισμού) και με την αγαστή συνεργασία πολιτιστικών φορέων της περιοχής μας και τους οποίους οφείλουμε να ευχαριστήσουμε δημοσίως, συνέδραμαν και θα συνδράμουν και στο μέλλον στην επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος της πολιτιστικής ανάτασης.

Πολιτιστικής ανάτασης που σηματοδοτεί η παράδοση στους κατοίκους του νέου Πνευματικού-Πολιτιστικού Κέντρου και η λειτουργία του, ως χώρου Δημοτικής Βιβλιοθήκης, δράσεων πολιτισμού και παρουσιάσεων πνευματικών έργων.

 Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε ακόμα περισσότερα, βάζοντας συνεχώς μεγαλύτερους στόχους.

Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα σε όλες και σε όλους.

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα