23.8 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΡΘΡΑΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ Ο ΘΥΜΙΟΣ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ Ο ΘΥΜΙΟΣ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ: Αυτός είναι ο Θύμιος ο Λυμπερόπουλος, πρόεδρος των ταξιτζήδων, με αισθητική Βαρουφάκη 1950s. Παλαιότερα τον βόλευε να δηλώνει ΝΔ, μετά το γύρισε σε ΑΝΕΛ και τώρα ανακάλυψε τη γοητεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Θύμιος λοιπόν θεωρεί ότι ο πελάτης που πληρώνει ένα προϊόν ή μία υπηρεσία που αγοράζει δεν πρέπει να έχει δικαίωμα επιλογής: όταν πας στον χασάπη πρέπει να αγοράσεις το κρέας που αυτός θα σου υποδείξει, ο μανάβης θα πρέπει να σε υποχρεώνει να ψωνίσεις τα φρούτα που είναι παραγινομένα επειδή θέλει να τα ξεφορτωθεί, στις διακοπές σου δεν θα πρέπει να επιλέγεις εσύ το ξενοδοχείο που σου αρέσει, ούτε καν τον τύπο δωματίου που προτιμάς. Γι’ αυτό λοιπόν ο Θύμιος θεωρεί ότι οι συνάδελφοί του ταξιτζήδες μετατρέπονται σε πόρνες των βιτρινών στην “red lights” περιοχή του Άμστερνταμ, επειδή βγαίνουν σε κοινή θέα και ο υποψήφιος πελάτης μπορεί να επιλέξει ποιο αυτοκίνητο και ποιον οδηγό επιθυμεί.

Ξεπερνώ το γεγονός ότι προ καιρού στο Kontra Channel με είχε απειλήσει on camera ότι θα με δείρει επειδή διαφωνούσε με αυτά που έλεγα, και στέκομαι στις αρχές και τις θέσεις του: Ο Θύμιος εκπροσωπεί τη χειρότερη μορφή συνδικαλισμού που προκαλεί καρκίνο στην κοινωνία και την ανάπτυξή της, πρεσβεύει τον ακριβώς αντίθετο κόσμο από αυτόν της ελεύθερης οικονομίας και του δικαιώματος του ανθρώπου να επιλέγει.

Θύμιε Λυμπερόπουλε σου έχω νέα: εφεξής εμείς οι πελάτες θα πληρώνουμε για να μπαίνουμε σε ένα όμορφο και καθαρό ταξί της Beat και όχι στο ανασφαλές, παλαιό και βρώμικο αυτοκίνητο του συναδέλφου σου που σε υποστηρίζει, εφεξής επιλέγουμε έναν ευγενικό και καθαρό οδηγό που μιλάει αγγλικά και όχι τον κακό επαγγελματία που καπνίζει, βάζει το ραδιόφωνο δυνατά και φοράει προχθεσινό πουκάμισο με ξεραμένο τζατζίκι στο μανίκι!

Θύμιε σου έχω και άλλα νέα: κοντεύει η μέρα που η πλειοψηφία των πολιτών θα πεισθεί ότι για το καλό τους την πατρίδα πρέπει να κυβερνήσει ο Κυριάκος!

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα