27.6 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΡΘΡΑΣΩΤΗΡΗΣ ΜΕΘΕΝΙΤΗΣ: Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΝΑΡΚΙΣΣΟΣ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΕΘΕΝΙΤΗΣ: Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΝΑΡΚΙΣΣΟΣ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ

Ας ετοιμαστούμε όλοι μας, για να συνεχίσουμε να υπάρχουμε μέσα στο Ευρώ, όπως πρέπει, ζώντας στην πιο προηγμένη ,ασφαλή, ανεπτυγμένη και δημοκρατική περιοχή του κόσμου, για τα εξής: Ριζικές ,αλλά απαραίτητες μεταρρυθμίσεις, στο Ασφαλιστικό, στο Συνταξιοδοτικό, στο Φορολογικό, για σημαντικές Ιδιωτικοποιήσεις και βέβαια, Αξιολόγηση και Αξιοκρατία σε όλη την Δημόσια Διοίκηση και την Αυτοδιοίκηση!
Επίσης, επειδή ζούμε σε μια χρεοκοπημένη χώρα, χρειαζόμαστε, όπως έγραψε ο ίδιος, ο Πρωθυπουργός 30 Δις€ ,τα επόμενα δυο χρόνια!!
Ελπίζω να συμφωνήσουμε γενικότερα, για να μας τα δώσουν, γιατί αλλιώς έχουμε άλλες δυο απευκταίες λύσεις : Δραχμή (πληθωριστική ) η Χρεωκοπία! Και βέβαια (αυτονόητα), όταν μας δώσουν τα χρήματα, θα υπογράψουμε νέο Μνημόνιο ! (Όποιον τον ενοχλεί ο όρος, ας το πει και Κοκκινοσκουφίτσα, δεν είναι εκεί το ζήτημα, η ουσία μετράει!). Όπως πολύ σωστά, είπε προχθές, ένας εργατικός, έντιμος και ειλικρινής, τέως Υπουργός Οικονομικών, ο κ. Αλέκος Παπαδόπουλος το δίλημμα είναι σκληρό για την Ελλάδα και τους Έλληνες ,αλλά απολύτως υπαρκτό, εδώ που φτάσαμε: Ένας κοινωνικός και οικονομικός Γολγοθάς για τρία τουλάχιστον, ακόμα χρόνια (αλλά με ΔΙΚΑΙΑ καταμερισμένες θυσίες) ή η απόλυτη Καταστροφή!!

Θεωρώ απόλυτα θετική εξέλιξη, την αποπομπή του κ .Βαρουφάκη, ο οποίος, εκ του αποτελέσματος κρινόμενος, ως Διαπραγματευτής απέτυχε παταγωδώς, εξευτέλισε την χώρα, χρεωκοπώντας την για 1,9 δις€. και φεύγοντας σήμερα, ο γελοίος Νάρκισσος, υπονόησε σαφώς, ότι ο Πρωθυπουργός τον αντικατέστησε, επειδή υποχρεώθηκε και υπέκυψε, στις απαιτήσεις των Δανειστών!

Ελπίζω άμεσα, με διακομματική συμφωνία και στήριξη μιας εθνικής προσπάθειας, από όλες τις πλευρές, να υπάρξει συμφωνία με τους Δανειστές, γιατί, η πραγματική Οικονομία (μαζί και οι Δήμοι, που συναλλάσσονται καθημερινά με τα εμπορικά καταστήματα και τους προμηθευτές) και βέβαια οι Συνταξιούχοι κινδυνεύουν, όλοι μαζί, να καταρρεύσουν !!

Ας αγωνιστούμε όλοι μαζί, για το καλύτερο αποτέλεσμα για την Πατρίδα, το συντομότερο δυνατό!!

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα