25.5 C
Athens
Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΡΘΡΑΕξιτήριο πήρε από το νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης η Μαργαρίτα Θεοδωράκη

Εξιτήριο πήρε από το νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης η Μαργαρίτα Θεοδωράκη

Βελτίωση παρουσίασε η κατάσταση της υγείας της κόρης του Μίκη Θεοδωράκη, Μαργαρίτας, η οποία νωρίτερα την Παρασκευή επισκέφτηκε το νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, μετά από ένα ξαφνικό πρόβλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το grtimes.gr, η Μαργαρίτα Θεοδωράκη φέρεται να παρέμεινε στα επείγοντα του νοσοκομείου για περίπου 30-40 λεπτά μέχρι να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες εξετάσεις.

Όπως έδειξαν τα αποτελέσματα, το θέμα που αντιμετωπίζει είναι δερματολογικής φύσεως, ενώ η συνολική εικόνα της υγείας της είναι εξαιρετική.

Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη η οποία βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη από νωρίς το πρωί της Παρασκευής, ένιωσε έντονη αδιαθεσία και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο της πόλης όπου μέχρι και αυτή την ώρα βρίσκεται υπό παρακολούθηση, σύμφωνα με την ιστοσελίδα e-evros.gr.

Να σημειωθεί ότι το βράδυ στην Κομοτηνή επρόκειτο πραγματοποιηθεί μουσική εκδήλωση – συναυλία με την Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» και τους ερμηνευτές Πέγκυ Ζήνα και Παναγιώτη Πετράκη.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση η οποία ήταν προγραμματισμένη συνέπεσε με τον χαμό του μεγάλου μουσικοσυνθέτη και ίσως είναι από τις ελάχιστες εκδηλώσεις που δεν αναβλήθηκαν λόγω του τριήμερου εθνικού πένθους που κήρυξε ο πρωθυπουργός για τον θάνατο του Μίκη Θεοδωράκη.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα