27.1 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

ΑρχικήΑΡΘΡΑKirkinews.gr: Περήφανοι ότι είμαστε χρήσιμοι στον ευαίσθητο τομέα της υγείας

Kirkinews.gr: Περήφανοι ότι είμαστε χρήσιμοι στον ευαίσθητο τομέα της υγείας

Ευχάριστη έκπληξη μας προξένησε το γεγονός ότι αναγνώστης του άρθρου μας

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΗΝ DREAM TEAM TAVI ΤΟΥ ΩΝΑΣΕΙΟΥ!

επικοινώνησε μαζί μας μέσω email προ δύο μηνών πάνω-κάτω αφού είχε διαβάσει το άρθρο μας και μας ζήτησε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη μέθοδο επεμβατικής αλλαγής βαλβίδας καρδιάς (TAVI) και το Ωνάσειο, για πάσχον άτομο της οικογενείας του. Απαντήσαμε στις ερωτήσεις του και του δώσαμε όλες τις χρηστικές πληροφορίες που χρειαζόταν. Το εκπληκτικό είναι ότι ο εν λόγω αναγνώστης, άγνωστος σε μας, κατοικεί στην Αρχαία Ολυμπία!

Είχαμε ξεχάσει το γεγονός έως ότου μας τηλεφώνησε εκ νέου (είχαμε ανταλλάξει τηλέφωνα) προ δύο ημερών για να μας ενημερώσει ότι είχε επικοινωνήσει με τον γιατρό κι ότι θα προχωρούσε στην αποκατάσταση του προβλήματος υγείας του συγγενικού του προσώπου, ευχαριστώντας μας για τη βοήθειά μας. Ευχηθήκαμε καλή επιτυχία στην επέμβαση και την μετέπειτα αποκατάσταση της υγείας του πάσχοντος, ενώ του επισημάναμε ότι η συμμετοχή μας στην ενημέρωσή του ήταν αυτονόητη, οπότε δεν χρειάζεται καν να μας ευχαριστεί γι’ αυτή, αντίθετα αισθανόμαστε ευτυχείς ότι βοηθήσαμε.

Μάλιστα αυτή είναι η σημαντική συνεισφορά του διαδικτύου και είμαστε περήφανοι ότι άρθρα της ιστοσελίδας μας kirkinews μπορούν να βοηθήσουν πάσχοντα άτομα να βρουν λύση στο πρόβλημά τους.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα