20.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΑρχικήΑΡΘΡΑΚωνσταντίνος Καζάκος: «Εγκλωβίστηκα στην εικόνα του ωραίου και μοιραίου»

Κωνσταντίνος Καζάκος: «Εγκλωβίστηκα στην εικόνα του ωραίου και μοιραίου»

Ο αγαπημένος ηθοποιός άνοιξε την καρδιά του και μίλησε για όλα

Μια αποκλειστική, άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στην «Ελένη» ο Κωνσταντίνος Καζάκος. Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για την πρόσφατη απώλεια του πατέρα του, Κώστα, αλλά και για τη μητέρα του, την αξέχαστη Τζένη Καρέζη.

«Στον πατέρα μου πρόλαβα να πω όλα τα ‘σ’ αγαπώ μου’, με τη μητέρα μου ήταν διαφορετικά, γιατί ήμουν πιο νέος». Όσο μεγαλώνουμε ο αποχωρισμός είναι πιο αντιμετωπίσιμος, γιατί σαφώς τώρα κι εγώ είμαι πιο στέρεος ως άνθρωπος απ’ ό,τι ήμουν στα 23 μου», είπε.

«Εγκλωβίστηκα στην εικόνα του ωραίου»

Ο ίδιος αποκάλυψε πως μικρός ήταν… μπελάς, ενώ λέει πως πολλοί έχουν εκλάβει την ευγένεια και τη σεμνότητά του για «χαζομάρα» και πως έχει πέσει στην παγίδα της λογικής του «ωραίου και μοιραίου».

«Μικρός ήμουν πολύ μεγάλος μπελάς. Τους είχα ταλαιπωρήσει αρκετά. Όμως αυτό είναι και το υγιές. Αν δεν εκτονωθείς νέος, θα εκτονωθείς μεγάλος και αυτό είναι πιο επικίνδυνο».

Και συμπλήρωσε: «Πολλές φορές η ευγένεια και η σεμνότητα παρεξηγούνται και θεωρούνται βλακεία και ηλιθιότητα. Η υποκρισία και η κακία με εξαγριώνουν και δυστυχώς πάντα το βλέπω αργά. Είμαι καλοπροαίρετος. Έκανα το λάθος να εγκλωβιστώ στην εικόνα του ωραίου, όταν ξεκινούσα. Μου πήρε καιρό να καταλάβω ότι όλα αυτά είναι μπούρδες».

Η σχέση με τα παιδιά του

Ο δημοφιλής ηθοποιός εξηγεί γιατί γιορτάζει με πάθος τα γενέθλιά του και μιλά για τη μονάκριβη κόρη του Τζένη, αλλά για τον 10χρονο γιο του Ιάσωνα που είναι κι αυτός… καλλιτέχνης.

«Γιορτάζω με πάθος τα γενέθλιά μου. Γιατί; Το είχα σίγουρο ότι θα είχα άλλη μια χρονιά; Το γιορτάζω κάθε χρόνο γιατί τα… κατάφερα. Δεν έχω ιδέα εάν θα ξανά παντρευόμουν», σημείωσε.

«Δε μου αρέσουν τα ποτέ και τα πάντα. Είμαι μια… μίξη μπαμπάδων. Με την Τζένη είμαστε φίλοι πλέον. Δεν έχουμε πολλά μυστικά μεταξύ μας. Ο Ιάσωνας πάει Πέμπτη δημοτικού, είναι ήσυχος, παίζει πιάνο, τραγουδάει καλά, οπότε νομίζω πως αυτός θα πάει προς τα εκεί», κατέληξε.

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα