21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΑΡΘΡΑΚρήτη: 75χρονη γιαγιά κρατά πεντακάθαρο το δρόμο σε ένα χωριό

Κρήτη: 75χρονη γιαγιά κρατά πεντακάθαρο το δρόμο σε ένα χωριό

Οι κάτοικοι του χωριού Πλουτή στο δήμο Φαιστού έχουν τη χαρά να βλέπουν πάντα καθαρό τον κεντρικό δρόμο του χωριού τους, χάρη στην 75χρονη γυναίκα.

Στην… εντέλεια είναι καθημερινά ο κεντρικός δρόμος ενός χωριού στην Κρήτη, με τους κατοίκους και τους περαστικούς να θαυμάζουν την τάξη και την καθαριότητά του. Το μυστικό δεν κρύβεται σε κάποιο πολυπληθές προσωπικό καθαριότητας, αλλά σε μια 75χρονη γυναίκα που θέλει να βλέπουν όλοι καθαρό τον τόπο της.

Όπως αναφέρει η ομάδα «Δια-sos-τε τη Μεσαρά» στο Facebook, η κυρία Μαρία Μαλλιαράκη καθαρίζει καθημερινά τον κεντρικό δρόμο του χωριού στο δήμο Φαιστού, χωρίς να αμείβεται, αλλά και χωρίς να έχει την υποχρέωση να το κάνει.

Το γεγονός επιβεβαίωσε μιλώντας στο «Δια-sos-τε τη Μεσαρά» και η αδελφή της 75χρονης, η οποία σημείωσε πως η αδελφή της ασχολούνταν πάντα με την καθαριότητα, ακόμα και από την εποχή που δεν υπήρχε νερό κοντά στο σπίτι τους. «Έχει την ώρα και κάνει αυτό το πράγμα που της αρέσει» σημείωσε η αδελφή της 75χρονης, τονίζοντας ότι καθαρίζει το δρόμο του χωριού από τη μία άκρη έως την άλλη.

Δείτε το βίντεο:

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα