35.2 C
Athens
Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

ΑρχικήΑΡΘΡΑΜΑΡΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ: ΜΕ ΤΟΝ Δ. ΦΑΦΟΥΤΗ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΕΝΑ...

ΜΑΡΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ: ΜΕ ΤΟΝ Δ. ΦΑΦΟΥΤΗ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΔΗΜΟ Ρ-Π

Σε αυτό τον υπέροχο τόπο  που λέγεται Ραφήνα -Πικέρμι και συγκεκριμένα στην Καλλιτεχνούπολη, βρέθηκα πριν 32 χρόνια. Εδώ βρίσκεται το πατρικό μου σπίτι, στα σχολεία του Πικερμίου φοίτησαν τα τρία μου παιδιά, εδώ ΖΩ! Μπορεί να είμαι γνήσια κρητικιά αλλά αυτόν τον τόπο τον αγαπώ πλέον, είναι κομμάτι μου. Είναι  μία χαρισματική περιοχή η περιοχή μας προικισμένη από τη φύση και ξεχασμένη από τους δημάρχους  . Δυστυχώς κανείς μέχρι τώρα από τους «τοπικούς άρχοντες» δεν είχε το όραμα να την εξελίξει και  να την αναδείξει. Μετά από τόσα χρόνια, εξακολουθώ να βλέπω μια πλήρη απάθεια από τους ανθρώπους που είναι ή ήταν επικεφαλής στο Δήμο μας. Τα ίδια  προβλήματα όλα αυτά τα χρόνια διαιωνίζονται… Κάθε καλοκαίρι ,όποτε φυσάει ,ζούμε με τον εφιάλτη μιας φωτιάς… το ζήσαμε πέρυσι  πάλι… με  ολέθριες  συνέπειες για συνανθρώπους μας… και φέτος;;;;;TΙΠΟΤΑ!!!! Τα ξερά κλαδιά και τα αγριόχορτα μας πνίγουν… Περιμένουμε μια συγκοινωνία που δεν έφτασε ποτέ… Τα παιδιά μας περιμένουν ένα σύγχρονο Λύκειο… Τη θάλασσα την απολαμβάνουμε μόνο σαν εικόνα …κι η Δημοτική Αρχή εισπράττει δημοτικά τέλη που είναι στα ύψη!!!

Μεγαλώνοντας πια τα παιδιά μου, έχω το χρόνο και τη διάθεση να ασχοληθώ με τα κοινά και να προσπαθήσω να βοηθήσω τον τόπο μου σε όλα αυτά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Στο πρόσωπο του  Δαμιανού Φαφούτη  βλέπω έναν    άφθαρτο, μαχητικό άνδρα   με χρόνια εμπειρίας στην τοπική αυτοδιοίκηση. Έναν υποψήφιο  Δήμαρχο που μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα για να δούμε το Δήμο μας σύγχρονο, φιλόξενο για να γυρίσουν οι νέοι άνθρωποι σε αυτόν, με σεβασμό όμως στην ιστορία του και το περιβάλλον του. Ζητώ τη στήριξη σας προς το Δαμιανό Φαφούτη και σε μένα προσωπικά ξέροντας ότι θα κάνουμε ότι καλύτερο ως  χρέος προς τα παιδιά μας, να τους δώσουμε τον τόπο που τους αξίζει και λόγους  να ζήσουν εδώ!!

Με τιμή και συνέπεια στην ψήφο σας!

Μαρία Αποστολάκη

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δημοτικής Ενότητας Ραφήνας.

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Γεννήθηκα στην Αθήνα από τον Δημήτρη Αποστολάκη (πρώην αρχηγό ΓΕΑ και Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας ) και την Τιτίκα Αποστολάκη και μένω στην Καλλιτεχνούπολη Ραφήνας  από το 1986. Εργάζομαι ως  βιολόγος στο Εθνικό Κέντρο Ιστοσυμβατότητας στο Γεν. Νοσοκομείο Αθηνών Γεννηματάς. Είμαι απόφοιτος του Βιολογικού Τμήματος του ΕΚΠΑ, κάτοχος  του Ευρωπαϊκού Διπλώματος Ιστοσυμβατότητας κι επιθεωρήτρια Διαπίστευσης για την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Ιστοσυμβατότητας κι Ανοσογενετικής. Μιλάω  και γράφω άπταιστα αγγλικά και γαλλικά. Είμαι μητέρα τριών παιδιών, του Παύλου 27 ετών απόφοιτου του ΕΜΠ και του Πανεπιστήμιου Berkley της California, της Μελίνας απόφοιτου του μεταπτυχιακού τμήματος του Παντοίου Πανεπιστημίου και της Δήμητρας μαθήτριας της Β τάξης του Λυκείου Πικερμίου. Έχω διατελέσει από το 1995 , είτε ως Πρόεδρος, είτε ως μέλος των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων  Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου  Πικερμίου, είμαι ιδρυτικό μέλος και μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Γυναικών  ‘Ιωνίδες ‘και μέλος του Πολιτιστικού κι Εξωραϊστικού Συλλόγου Καλλιτεχνούπολης.

 

 

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα