20.5 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΡΘΡΑΩ! Πολύπαθοι Ντραφιώτες…

Ω! Πολύπαθοι Ντραφιώτες…

Στα ορεινά του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου βρίσκεται ο οικισμός του Ντραφίου. Προεκλογικά ο υποψήφιος τότε δήμαρχος Βαγγέλης Μπουρνούς, περνούσε σπίτι-σπίτι και υποσχόταν και του πουλιού το γάλα στους εύπιστους – όπως αποδείχτηκε – Ντραφιώτες. Δυο χρόνια μετά ο δήμαρχος Βαγγέλης Μπουρνούς, όχι μόνο δεν έδωσε του πουλιού το γάλα που υποσχόταν στους Ντραφιώτες, αλλά τους στερεί ακόμα και το νερό κατακαλόκαιρο και με συνθήκες καύσωνα.

Είναι δε τόσο ευθυνόφοβος που αντί να ζητήσει ταπεινά συγνώμη για την έλλειψη ενός πολύτιμου αγαθού όπως το νερό, επιρρίπτει τις ευθύνες στην ΕΥΔΑΠ, σαν το παιδάκι που όταν το μαλώνει η μάνα του, εκείνο απαντά «δεν φταίω εγώ, αλλά ο… (φούφουτος)».

Η μεγαλύτερη ντροπή για ένα δήμαρχο που καμώνεται ότι μετατρέπει την περιοχή σε «ευρωπαϊκό δήμο», να μοιράζει πόσιμο νερό στους Ντραφιώτες με υδροφόρα του δήμου, λες και βρίσκονται στην Ουγκάντα.

Ευτυχώς ότι σήμερα πλέον επήλθε αποκατάσταση του προβλήματος, όπως διαβεβαιώνει ο τοπάρχης μέσω FB, με την δυσαρέσκεια να παραμένει στους ταλαιπωρημένους συνδημότες μας.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα