19.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΡΘΡΑΣπύρος Λιβαθινός: Δεν ξεχνάμε και δεν θα ξεχάσουμε ποτέ, το πύρινο ολοκαύτωμα...

Σπύρος Λιβαθινός: Δεν ξεχνάμε και δεν θα ξεχάσουμε ποτέ, το πύρινο ολοκαύτωμα του Ιουλίου 2018

Μήνυμα Σπύρου Λιβαθινού, επικεφαλής μείζονος μειοψηφίας δήμου Μαραθώνα, για την μαύρη επέτειο του πύρινου ολοκαυτώματος της 23ης Ιουλίου 2018.

«Δύο χρόνια πέρασαν από την ανείπωτη τραγωδία που έπληξε ανεπανόρθωτα την περιοχή μας, αφήνοντας πίσω της 102 αθώα θύματα, πολύ πόνο, κατεστραμμένες περιουσίες και διαλυμένες ψυχές.

Δεν ξεχνάμε και δεν θα ξεχάσουμε ποτέ…

Κάθε φορά που έρχεται στο νου μας η τραγική εκείνη νύχτα, νιώθουμε βαθιά οδύνη γι’ αυτούς που χάθηκαν τόσο άδικα, γι’ αυτούς που πενθούν τους δικούς τους ανθρώπους, γι’ αυτούς που ζουν μια σκληρή πραγματικότητα.

Αλλά ταυτόχρονα, βαθύτατο σεβασμό, για αυτούς που έμειναν πίσω, για την αξιοπρέπεια με την οποία αντιμετώπισαν την απώλεια των συνανθρώπων τους, την καταστροφή των περιουσιών τους, για το κουράγιο με το οποίο προσπαθούν με αργούς ρυθμούς να ξαναχτίσουν τη ζωή που έχασαν.

Και νιώθουμε ότι έχουμε ευθύνη απέναντι σ’ αυτούς τους ανθρώπους.
Την ευθύνη, να συνεχίσουμε να πιέζουμε τη Δημοτική Αρχή και την Πολιτεία να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα στήριξης για την αποκατάσταση του τόπου και την αναγέννηση της ελπίδας στους συνανθρώπους μας.

Σπύρος Λιβαθινός

Δημοτικός σύμβουλος

Επικεφαλής μείζονος μειοψηφίας δήμου Μαραθώνα».

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα