19.8 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗΣ ΜΙΛΗΣΑΝ ΣΤΗ ΠΕΝΤΕΛΗ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗΣ ΜΙΛΗΣΑΝ ΣΤΗ ΠΕΝΤΕΛΗ

Την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017 διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου Καψάλη από την  ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ σε συνεργασία με τη Δ.Κ.Πεντέλης και το ΚΑΠΗ Πεντέλης ομιλία με θέμα: “ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗΣ” με ομιλητή τον κο Χαράλαμπο Τουλούμη, Ψυχίατρο, Συντονιστή – Διευθυντή 5ου Ψ.Τ.Ε. ΨΝΑ στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων της Δ.Κ.Πεντέλης.

Τη διοργάνωση και παρουσίαση της εκδήλωσης είχε η κα Ελένη Γκρέτσα, Ταμίας Δ.Σ. της Εταιρείας Προληπτικής Ψυχιατρικής, τ.Προϊσταμένη στη Διοικητική-Οικονομική Υπηρεσία της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, «Αιγινήτειο Νοσοκομείο».

Ο Δήμαρχος χαιρέτησε την εκδήλωση και έδωσε συγχαρητήρια στην κυρία Ελένη Γκρέτσα για τη διοργάνωση και την επιλογή του σοβαρού θέματος που δυστυχώς στη δύσκολη αυτή περίοδο απασχολεί μεγάλο μέρος της κοινωνίας μας.

Την Ομιλία παρακολούθησαν επίσης ο Τοπικός Αντιδήμαρχος Δ.Κ. Πεντέλης κος Μιχάλης Κολιός, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης κος Άγγελος Παλαιοδήμος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Ιωάννης Ζώης και Λευτέρης Κιτσούλης, εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων και πλήθος κόσμου.

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα