18.5 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ ΤΑ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΟΥ 4ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ ΤΑ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΟΥ 4ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ

Καλωσορίζουμε στην οικογένεια του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ραφήνας το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, όπως αυτό προέκυψε από τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2017.

Το νέο ΔΣ θα “τρέξει” τον Σύλλογο μας μέχρι τον Οκτώβριο του 2019 και απαρτίζεται από τους :

Βιάδη-Σαντ Σοφία, Ζησιμοπούλου Ζωή, Κουγιουμτζόγλου Μαίρη, Πρωτόπαπα Μαρία, Σαμαρά-Δημητριάδου Ιωάννα, Σκαλαφούρη Πόπη, Χουχουλή Σοφία,

με αναπληρωματικά μέλη τους:

Κολιού Έλσα, Τσαγκαρόπουλο Ανδρέα

Και εξελεγκτική επιτροπή τους :

Κουρμπαλιώτη Σοφία, Σπανόπουλο Παναγιώτη, Χταποδά Κυριάκο

Σύμφωνα με το καταστατικό, η υποψηφία που έλαβε τις περισσότερες ψήφους Κα Χουχουλή Σοφία, θα συγκαλέσει το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο εντός (8) ημερών, για την σύσταση του Διοικητικού Συμβουλίου σε σώμα.

Η Θητεία του νέου Διοικητικού Συμβουλίου είναι δύο (2) έτη και λήγει τον Οκτώβριο του 2019.

Το μέχρι σήμερα Δ.Σ. απαρτιζόμενο από τους :

Παναγιώτη Σπανόπουλο (Πρόεδρο), Σοφία Κουρμπαλιώτη (Αντιπρόεδρο), Άννα Τσιφλίδου (Γεν. Γραμματέα), Έλσα Κολιού (Ταμία), Κατερίνα Λεγάκη (Μέλος), Κυριάκο Χταποδά (Μέλος), Αλεξία Παναγιωτοπούλου (Μέλος)

Ήταν το πρώτο από συστάσεως του Συλλόγου, το έτος 2015, ξοδεύοντας αμέτρητες ώρες εθελοντικών δράσεων.
Δεν ήταν τα εθελοντικά bazzar, οι χορηγίες και οι προσφορές των μελών (του Δ.Σ. και μη) αλλά η αγάπη για το Νεοσυσταθέν Σχολείο που ξεκίνησε πραγματικά από το μηδέν, για να γίνει σήμερα ένα από τα πρότυπα σχολεία της περιοχής καταφέρνοντας να συμμετάσχει σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα και όχι μόνο.

Η θητεία του ΔΣ έληγε τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους όμως λόγω αποχώρησης μελών αυτοδικαίως η αλλαγή σκυτάλης ήταν απαραίτητη.

Ως απερχόμενος πρόεδρος οφείλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου ΟΛΑ τα μέλη του συλλόγου που στήριξαν την προσπάθεια μας και λίγο περισσότερο τα μέλη του ΔΣ που στάθηκαν στον αγώνα αυτό πλάι μου.

Ένα μεγάλο Ευχαριστώ στον Δ/ντη μας Κο Σταύρο Τσόνια και το διδακτικό προσωπικό που συνέβαλαν στην κοινή μας προσπάθεια.

Κλείνοντας την σύντομη θητεία μας αφιερώνουμε όλη μας την προσπάθεια στον αείμνηστο πρώτο Διευθυντή του σχολείου μας, που είχε το όραμα και την θέληση να κάνει αυτό το μικρό σχολείο μας, ένα σύγχρονο σχολείο με το βλέμμα στο μέλλον και τις τεχνολογίες.

Τον “Σωτήρη Τερζίζη” το όνομα του οποίου δόθηκε στην αίθουσα του 1ου Ορόφου του σχολείου μας, εξοπλίστηκε βάση των χορηγιών μας με τα απαραίτητα μέσα και θα θυμίζει σε νέους και παλαιούς το όραμα του. Θα είναι περήφανος για εμάς και τα παιδιά του από εκεί ψηλά.

Καλή Δύναμη, καλή Αρχή και καλή συνεργασία στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Εκ μέρους του απερχόμενου Δ.Σ.

Παναγιώτης Σπανόπουλος

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα