16.8 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ Δ. ΛΟΥΚΑΣ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ Δ. ΛΟΥΚΑΣ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

Ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής κ. Δημήτρης Λουκάς, μετά τη σημερινή ανακοίνωση για τις σχολές που εισήχθησαν οι νέοι επιτυχόντες, εξέδωσε το πιο κάτω μήνυμα:

«Με αφορμή τη σημερινή ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, θέλω να απευθύνω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια, σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που πέτυχαν, μέσω της διαδικασίας των Πανελλαδικών εξετάσεων, την είσοδό τους στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας!

Παράλληλα, τα συγχαρητήριά μου απευθύνονται και στους γονείς, αλλά και σε εκείνους τους Δασκάλους και τους Καθηγητές τους, που συγκινημένοι καμαρώνουν την επιτυχία των παιδιών τους, αφού διαμόρφωσαν επί μια 12ετία το σταθερό υπόβαθρο της γνώσης, το οποίο τα οδήγησε στην επιτυχία.

Ας μη μας επηρεάζει αρνητικά το κλίμα που διαμόρφωσε η πολύπλευρη κρίση, που βιώνει η πατρίδα μας, τα τελευταία πέντε χρόνια. Στο χέρι μας είναι να τη μετατρέψουμε σε αφετηρία ανόρθωσης! Αρκεί να δώσουμε συντεταγμένα τη μάχη, όλοι μαζί κι ο καθένας ξεχωριστά, με ενότητα, με πίστη, με πείσμα, με υπομονή κι αλληλεγγύη!

Για ένα καλύτερο μέλλον, προσωπικό, οικογενειακό, συλλογικό, εθνικό.

Για το ελπιδοφόρο αύριο της Λαυρεωτικής.

Για τη θετική προοπτική της Ελλάδας, όπως την ονειρευόμαστε κι όπως αρμόζει στην Ιστορία και την κληρονομιά μας, στις εκπληκτικές δυνατότητες των νέων μας, και στον τεράστιο φυσικό πλούτο του Τόπου μας».

 

 

 

 

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα