17.2 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΤΗ ΤΕΧΝΗ & ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ

ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΤΗ ΤΕΧΝΗ & ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ

Το kirkinews.gr ανοίγει παράθυρο στην Τέχνη & τον Πολιτισμό, πιστεύοντας ότι στη σημερινή πραγματικότητα είναι τα μόνα πράγματα που φωτίζουν τη γκρίζα πραγματικότητα που τυλίγει όλες τις εκφάνσεις της ζωής μας.

Μέσα στη μίζερη καθημερινότητα λοιπόν, η ιστοσελίδα μας υποδέχεται μια νέα συνεργάτιδα, την Έρση Νιαώτη θεατρολόγο-ηθοποιό-συγγραφέα, η οποία θα ενισχύσει την προσπάθεια προσέγγισης μιας παραμελημένης ομολογουμένως, αλλά ιδιαίτερης ομάδας ατόμων με καλλιτεχνικές ανησυχίες ή απλών φίλων της τέχνης και του πολιτισμού.

Ξέρουμε ότι η προσπάθεια μας αυτή θα εκπλήξει όσους έχουν συνηθίσει την διαδικτυακή ενημέρωση προσηλωμένη μόνο στην εύπεπτη κατανάλωση μιας επιφανειακής δημοσιοποίησης ειδήσεων, παρασκηνίων και κυρίως ανωνύμων σχολίων, χωρίς καμία εμβάθυνση σε θέματα που απασχολούν τους ψαγμένους για νέες συγκινήσεις εγκεφάλους.

Η Έρση θα μας οδηγήσει επιτυχώς στις πνευματώδεις αυτές αναζητήσεις, τόσο με άρθρα της, όσο και με κριτικές κάθε μορφής τέχνης.

Το μέλλον θα δείξει αν το πείραμα στροφής σε μια ποιοτικότερη μορφή ενημέρωσης μέσω της τέχνης και του πολιτισμού, χωρίς ωστόσο να υποβαθμιστεί στο ελάχιστο η κριτική διάθεση της τοπικής δημοσιογραφίας σε αυτοδιοικητικό επίπεδο, ειδήσεων που δεν μεταδίδονται μέσω των κεντρικών ΜΜΕ, θα στεφτεί από επιτυχία.

Μια επιτυχία που θα αναδειχτεί απ’ τις φίλες/φίλους μας και στο κατά πόσο καλά θα ρουφήξουν  το φρέσκο αεράκι που ξεχύνεται ήδη απ’ το παράθυρο που ανοίξαμε στην Τέχνη και τον Πολιτισμό.     

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα