16.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΣΕΜΙΝΑΡΙΟ «ΟΙΝΟΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ» ΣΤΗ “ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ” ΚΕΡΑΤΕΑΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ «ΟΙΝΟΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ» ΣΤΗ “ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ” ΚΕΡΑΤΕΑΣ

Η «ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ» Κερατέας σας προσκαλεί για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στο σεμινάριο «Οινογευσιγνωσίας για τους φίλους του κρασιού».

Το σεμινάριο Οινογευσιγνωσίας της «ΧΡΥΣΗΣ ΤΟΜΗΣ» που έχει γίνει πλέον θεσμός όχι μόνο στην Λαυρεωτική αλλά και την Ανατολική Αττική, θα υλοποιηθεί και φέτος με ανανεωμένη ύλη. Εισηγητές του θα είναι ο Γιώργος Λούκας- Sommelier/Ιδρυτής της Genius in Gastronomy και  η  ομάδα  της  Genius in Gastronomy.

Η έναρξη του σεμιναρίου θα γίνει την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2017, ώρα 19:30 και τα μαθήματα θα συνεχιστούν και τις τρεις επόμενες Παρασκευές (26/1 & 2/2 και 9/2). Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στην αίθουσα του Συνδέσμου (Λ. Αθηνών-Σουνίου 55, κεντρική πλατεία Κερατέας) και θα έχει διάρκεια 10 ώρες.

Η ύλη του σεμιναρίου περιλαμβάνει τις παρακάτω ενότητες:

  • Γνωρίστε τις 16 σημαντικότερες ποικιλίες στην Ελλάδα και στον κόσμο! (προέλευση – στυλ – γευστικά χαρακτηριστικά – δυνατότητες συνδυασμού με φαγητό)
  • Αρχές – Μυστικά Οινογευσιγνωσίας 
  • Γευσιγνωσία 40 ελληνικών και ξένων κρασιών

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα: 6977452498 – 6984614675. Οι συμμετοχές θα πρέπει να έχουν δοθεί μέχρι τις 18 Ιανουαρίου 2018. Η κράτηση θέσης είναι απαραίτητη λόγω περιορισμένων θέσεων.

Το σεμινάριο υλοποιείται με την στήριξη των εταιρειών “Genius in Gastronomy” και “Deals” καθώς και των Οινοποιείων: Μικροοινοποιία Μυλωνάς, Κτήμα Γεροβασιλείου, Κτήμα Νέμειον, Οινοποιείο Παπαγιαννάκος, Οινοποιία Αναστασίας Φράγκου, Κτήμα Στροφιλιά, Αμπελώνες Μάρκου, Οινοποιείο Gentilini,  Κτήμα Αρβανιτίδη, Κτήμα Ευάμπελος γη – Οίνοι Δομοκού, Οινοποιείο Κόκκινος, Κτήμα Μανουσάκης, Κτήμα Βουρβουκέλη, Οινοποιείο Στραταριδάκη, Οινοποιείο Νικολού Οινοποιείο Πρίφτη, Οινοποιείο Αγγέλου, Οινοποιία Λιέπουρη, Οινοποιία Σίνης.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα