16.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ«ΤΡΕΞΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ» ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΤΗΣ ΒΙΡΓΙΝΙΑΣ ΜΑΡΚΟΥ ΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΘΡΙΛΕΡ

«ΤΡΕΞΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ» ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΤΗΣ ΒΙΡΓΙΝΙΑΣ ΜΑΡΚΟΥ ΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΘΡΙΛΕΡ

Η Βιργινία Μάρκου, δημοσιογράφος επί σειρά ετών πολιτικού ρεπορτάζ σε τοπικές εφημερίδες της αν. Αττικής (ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΚΤΗ, ΔΗΜΟΤΗΣ), εντυπωσιάζει ευχάριστα με την έκδοση του πρώτου βιβλίου της «Τρέξε να σωθείς». Ένα βιβλίο που δίνει λανθασμένα την εντύπωση ότι πρόκειται περί ενός ρομάντζου, όπου καθηγητής μαθηματικών που παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα, αφήνει έγκυο μια μαθήτριά του την οποία αναγκάζεται να παντρευτεί…

Τι κρύβει όμως μέσα στην ψυχή του αυτός ο ευυπόληπτος κατά τα άλλα πολίτης και πως επηρεάζει πολλές ανθρώπινες υπάρξεις που είχαν την ατυχία να βρεθούν στο δρόμο του; Αυτό θ’ ανακαλύψει ο αναγνώστης/τρια μετά τις πρώτες σελίδες που ουσιαστικά ξεγελούν ως προς τη φύση του μυθιστορήματος – ίσως είναι το αδύναμο σημείο της έκδοσης που δεν οφείλεται όμως στη συγγραφέα – αφού η συνέχεια αποκαλύπτει το ταλέντο της κας Μάρκου στα ψυχολογικά θρίλερ.

Αυτό το βιβλίο θα παρουσιαστεί απ’ το δήμο Σαρωνικού την Πέμπτη 28 Ιουνίου στις επτά το απόγευμα στο Αμφιθέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου του Δήμου Σαρωνικού (Καλύβια). Είναι ένα βιβλίο που ανεπιφύλακτα σας προτείνουμε να διαβάσετε.

Το πάνελ πλαισιώνουν δυνατά ονόματα της τοπικής και όχι μόνο κοινωνίας. 

  

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα