23.7 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΒΑΣΣΗ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΤΟΥ ‘’ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ’’ ΣΤΟ ΣΚΑΚΙ

ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΒΑΣΣΗ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΤΟΥ ‘’ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ’’ ΣΤΟ ΣΚΑΚΙ

Συνεχίστηκαν και τις τελευταίες εβδομάδες οι επιτυχίες και διακρίσεις των σκακιστών – αθλητών του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ.

Την Κυριακή 29 Μαϊου 2016 στο Σχολικό Τουρνουά Σκάκι Ερυθραίας – Κηφισιάς ο Αναστάσης Βάσσης πέτυχε 6 νίκες σε 6 αγώνες και κατέκτησε ως πρώτος από τους σκακιστές της Β Δημοτικού το χρυσό μετάλλιο. Για την ίδια διοργάνωση ο αδελφός του Μιχάλης Βάσσης κατέκτησε επίσης το χρυσό μετάλλιο ως πρώτος στην κατηγορία των Νηπίων με 5 νίκες σε 5 αγώνες.  

Την Κυριακή 5 Μαΐου 2016 στους Σχολικούς αγώνες της Νέας Ιωνίας που διοργάνωσε η Ένωση Σπάρτης Μικράς Ασίας ” ο Μιχάλης Βάσσης κατετάγη επίσης πρώτος και αήττητος με 5 νίκες σε ισάριθμους αγώνες στην κατηγορία Νηπίων ενώ ο αδελφός του στην κατηγορία των μαθητών της Β Δημοτικού κατετάγη πρώτος με 4 νίκες σε 5 αγώνες. Για την ίδια διοργάνωση ο σκακιστής μας Νίκος Χρημούζης στην κατηγορία των μαθητών της Γ Δημοτικού κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο ως 2ος με 3 νίκες και 1 ισοπαλία σε 5 αγώνες.

 Την Κυριακή 12 Ιουνίου στους Σχολικούς Αγώνες που διοργάνωσε η ” Σκακιστική Επικοινωνία Ηρακλείου ” οι αδελφοί Μιχάλης και Αναστάσης Βάσσης κατέκτησαν την 1η και τη 2η θέση αντίστοιχα στις κατηγορίες τους με 5 νίκες σε 5 αγώνες ο πρώτος και 4 νίκες σε 5 αγώνες ο δεύτερος .  

Τέλος στο Ανοιχτό (OPEN) τουρνουά της ίδιας ομάδας σε ανώτερο επίπεδο με ιδιαίτερη δυσκολία στο Β γκρουπ διάρκειας 9 ημερών οι αδελφοί Βάσση πέτυχαν από 3 νίκες. 

Το ΔΣ του Συλλόγου εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές με τις ευχές του για συνέχιση των μεγάλων επιτυχιών τους.   

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα