15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ #MY_SARONIKOS

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ #MY_SARONIKOS

Η έκθεση #My_Saronikos αποτελεί το επιστέγασμα μιας δημιουργικής συνεργασίας του Δήμου Σαρωνικού και της φωτογραφικής ομάδας Greek Instagramers Events, που έλαβε χώρα το Μάιο του 2018 στο πλαίσιο του προγράμματος Τουριστικής Προβολής του Δήμου. Περισσότεροι από 100 φωτογράφοι ξεναγήθηκαν στην περιοχή και κατέγραψαν με το φωτογραφικό τους φακό τις φυσικές ομορφιές του τόπου.

Ένα χρόνο μετά, αυτές οι εικόνες παρουσιάζονται στους πολίτες του Δήμου και όχι μόνο. Μέρος της έκθεσης έχει ήδη παρουσιαστεί στη Διεθνή Έκθεση τουρισμού PHILOXENIA στη Θεσσαλονίκη και στην Athens International Tourism Expo στο Metropolitan Expo, κερδίζοντας τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο των επισκεπτών όσο και των φορέων του τουριστικού κλάδου.

«Πριν ένα χρόνο προχωρήσαμε σε μία συνεργασία με μία ομάδα φωτογράφων, με ιδιαίτερη ματιά, προκειμένου να απαθανατίσουν τις πανέμορφες τοποθεσίες του Δήμου μας. Ο στόχος μας ήταν να αναδείξουμε το φυσικό κάλλος του τόπου μας και να κινήσουμε το ενδιαφέρον του κοινού.  Σήμερα παρουσιάζουμε με υπερηφάνεια το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας, τις εικόνες που «αιχμαλώτισαν» ο φωτογραφικός φακός και η δημιουργικότητα των φωτογράφων. Σας καλώ, λοιπόν, σε ένα υπέροχο ταξίδι εικόνων από κάθε γωνιά του Δήμου μας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Σαρωνικού κ. Γ. Σωφρόνης.

Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 4 έως τις 17 Μαΐου, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Λαγονησίου (Λεωφ. Καλυβίων 64) και θα είναι ανοιχτή τις καθημερινές 6-9μμ και τα Σαββατοκύριακα 12-9μμ.

Ευχαριστούμε τους Εθελοντές εν Δράση και την κα Αναστασία Ιωαννίδου για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα