22.8 C
Athens
Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΞεκίνησαν οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Κρωπίας

Ξεκίνησαν οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Κρωπίας

Εύσημα του Δημάρχου Κρωπίας στις κοινωνικές πρωτοβουλίες των συλλογικών  φορέων της πόλης,  για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου, των δικαιωμάτων των ΑμΕΑ και ιδιαίτερα προς την  Εθελοντική Ομάδα του Δήμου που στοχεύει στην ανύψωση του ηθικού παιδιών που νοσηλεύονται στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων -ΕΛΠΙΔΑ

Το βράδυ της Παρασκευής 13 Δεκεμβρίου 2019 θα μείνει έντονα χαραγμένο στη μνήμη  εκατοντάδων παιδιών  και των οικογενειών τους που συμμετείχαν στην επίσημη έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Κρωπίας, των Νομικών του Προσώπων και των συνεργαζόμενων κοινωνικών και επαγγελματικών συλλογικών φορέων (ΕΕΒΕΚ).

Ο Δήμαρχος Κρωπίας, Δημήτρης Κιούσης κήρυξε την έναρξη της κεντρικής εκδήλωσης με το φωτισμό του δέντρου ενώ η Δημοτική Φιλαρμονική διάνθιζε μουσικά την εκδήλωση. Tην πρωτοβουλία για το δέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης από γάλατα στήριξε  η  τραγουδίστρια Shaya Hansen με την παρουσία της και την ερμηνεία Χριστουγεννιάτικων τραγουδιών, συνοδεία της Δημοτικής Φιλαρμονικής και του dj Δημήτρη Τζανέτου που ενθουσίασε τα εκατοντάδες παιδιά και τις οικογένειές τους που κατέκλυσαν την κεντρική πλατεία.

Στη συνέχεια πορεύτηκαν όλοι οι συγκεντρωμένοι, με επικεφαλής την Shaya, τον Δήμαρχο Κρωπίας, Δημήτρη Κιούση την πρόεδρο του Δ.Σ Δήμητρα Μιχαιρίνα, τον πρόεδρο του Σφηττός, Αντώνη Κορωνιά, τους αντιδημάρχους Θοδωρή Γρίβα, Ανδρέα Ντούνη, Νίκο Γιαννάκο, Παναγιώτη Πολίτη και Ελένη Αδάμ, πολλά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης, μέλη του ΝΠΔΔ Σφηττός, με επικεφαλής την αντιπρόεδρο του, δημοτική σύμβουλο Αμαλία Γκιόκα και τη γραμματέα κα Αγγελική Γκιόκα, εκπρόσωποι σχολείων και συλλόγων, προς την πλατεία Αγάλματος. Εναπόθεσαν τα γάλατα καθώς και όμορφα μικρά λαμπιόνια –κεριά και δημιούργησαν ένα Δέντρο Αγάπης για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Ομάδα animateur συνόδευσε την κοινωνική δράση και προσέφερε χαρά στο πολυπληθές παιδικό κυρίως κοινό. Συνολικά, συγκεντρώθηκαν 760 γάλατα και μεταφέρθηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Οι χαιρετισμοί Δημάρχου Κρωπίας και προέδρου ΝΠΔΔ Σφηττός

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απεύθυναν ο πρόεδρος του Δ.Σ του ΝΠΔΔ Σφηττός, Αντώνης Κορωνιάς, ο Δήμαρχος Κρωπίας, Δημήτριος Κιούσης. Ο κ. Κορωνιάς εξήρε όλους τους εθελοντές που συνέδραμαν για τις εκδηλώσεις που ξεκινούν και θα συνεχιστούν έως τις 3 του Ιανουαρίου του νέου έτους. Ευχήθηκε υγεία και αγάπη σε όλες τις οικογένειες του Δήμου μας.

Ο Δήμαρχος Κρωπίας στον χαιρετισμό του  εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι μετά από τα 10 χρόνια των Μνημονίων της Κρίσης μπορεί η χώρα και ο Δήμος μας να δουν καλύτερες μέρες. Ο κ. Κιούσης εξήρε επίσης, τις κοινωνικές πρωτοβουλίες των συλλογικών και δημοτικών φορέων της πόλης, για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου, των δικαιωμάτων των ΑμΕΑ (σ.σ πρωτοβουλία Κοινωνικής Υπηρεσίας Δήμου που υλοποιείται στις 18.12) ενώ απένειμε  τα εύσημα στην  Εθελοντική Ομάδα του Δήμου για την πρωτοβουλία της συλλογής παιχνιδιών που στοχεύει στην ανύψωση του ηθικού των παιδιών που νοσηλεύονται  στην «Ογκολογική Μονάδα Παίδων –ΕΛΠΙΔΑ».

Στο τέλος της εκδήλωσης στην πλατεία Αγάλματος ο κ. Κιούσης ευχαρίστησε θερμά, όλους τους συμμετέχοντες, την Φιλαρμονική του Δήμου μας και φυσικά την πολιτική προστασία, τους εθελοντές και την υπηρεσία Καθαριότητας για την υποστήριξη της εκδήλωσης.

 

Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις συνεχίζονται έως τις 3 Ιανουαρίου 2020. Οι εκδηλώσεις στο www.koropi.gr

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα