17.4 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΟ πιο «σκληρός κακός» που έπαιξε ποτέ στα CB: Jaap Stam.

Ο πιο «σκληρός κακός» που έπαιξε ποτέ στα CB: Jaap Stam.

Jaap Stam

Τρίτη βράδυ και τελείωσε το κυρίως μενού του ποδοσφαίρου. Είχαμε Αγγλικό, Γερμανικό, Ιταλικό Κυπριακό και Ελληνικό πρωτάθλημα το Σαββατοκυριάκο που μας πέρασε, ενώ περιμένουμε με ανυπομονησία τo match Ίντερ-Ατλέτικο.

ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ! Τόση ώρα χαζεύω όλους αυτούς τους αγώνες και ψάχνω απεγνωσμένα κάποιο CB με το μισό ποδοσφαιρικό θάρρος και θράσος αυτού του «τρελό-ξυλοκόπου».

Μάλλον, ήταν ότι χειρότερο να τον αντιμετωπίζει κανείς, Κυριακή μεσημέρι στο βροχερό Manchester και να τον σκέφτεται να ετοιμάζεται να ανακόψει γυαλίζοντας τα μαύρα του παπούτσια με τις σιδερένιες σχάρες. Ενδεχομένως να τις καθάριζε κι από αίμα…

Ψηλός, δυνατός, γρήγορος, Ολλανδός, δεν άφηνε μπαλιά, δεν άφηνε πάσα να πέρασει. Μεγαλούργησε στην United, όπου ο Αλέκος (σερ Άλεξ) παραδέχτηκε ότι ήταν ένα από τα μεγαλύτερα του λάθη του, να τον αφήσει να φύγει για Ιταλία. Εκεί έπαιξε για την Λάτσιο και την Μίλαν.

Ο Σταμ δεν έπαιζε «φιλικά»! Υπάρχει σχετικό video, όπου αγωνίζεται σε παιχνίδι παλαίμαχων και παρασέρνει τον επιτιθέμενο. Δεν ξέρω αν θα ανακαλύψουμε τον διάδοχο του! Ακόμα αγνοώ την ύπαρξη αμυντικού με αυτά χαρακτηριστικά, αν έχετε κάποιο κατά νου πείτε μας!

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΜΑΡΑΘΕΥΤΗΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΜΑΡΑΘΕΥΤΗΣhttps://www.instagram.com/footballholiccy/
Το πρωί μηχανικός λογισμικού, το βράδυ αθλητικογράφος.
Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα