11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΠανελλήνιο Κύπελλο 2022 Open στην Αρτέμιδα – Αγωνίζεται κι ο Ολυμπιονίκης Αλέξανδρος...

Πανελλήνιο Κύπελλο 2022 Open στην Αρτέμιδα – Αγωνίζεται κι ο Ολυμπιονίκης Αλέξανδρος Καλπογιαννάκης!

Α. Καλπογιαννάκης: Ελπίζω στο μέλλον (αυτό το αθλητικό event) να διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δήμου μας (Ραφήνας-Πικερμίου)

Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Αρτέμιδος Σπάτων (ΝΟΑΣ) και ο Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Σπάτων Αρτέμιδος “H Άρτεμις” συνδιοργανώνουν το Πανελλήνιο Κύπελλο 2022 Open της κατηγορίας Funboard Slalom, ο οποίος τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.

Στην διοργάνωση συμμετέχει ο Ολυμπιονίκης Αλέξανδρος Καλπογιαννάκης απ’ το Πικέρμι, στην  Ιστιοσανίδα Κατηγορία SLALOM, όπου έχει κατακτήσει πολλά μετάλλια στην κατηγορία Νέων U21.

Το επίσημο άθλημα του Αλέξανδρου είναι η Ολυμπιακή Κατηγορία Ιστιοσανίδας IQFOIL. Στόχος του είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι το 2024.

Ο Αλέξανδρος που αγωνίζεται από σήμερα στην οικεία θάλασσα της Αρτέμιδας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Νιώθω μεγάλη χαρά που διοργανώνεται το πανελλήνιο πρωτάθλημα Ιστιοσανίδας Slalom στην περιοχή μας. Ελπίζω στο μέλλον να διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δήμου μας (Ραφήνας-Πικερμίου). Καλώ την νέα γενιά να δει από κοντά τον αγώνα και να ξεκινήσει το υπέροχο αυτό άθλημα που προσφέρει ευεξία, χαρά, υγεία και διδάσκει τις αξίες της ευγενούς άμιλλας, της αυτοπειθαρχίας και του ευ αγωνίζεσθαι».

Πληροφορίες για την διοργάνωση

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΓΩΝΩΝ: τηλ: 22940 83930, email: [email protected]

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΤΕΡΜΑ ΛΟΥΤΣΑΣ Λεωφ. Αρτέμιδος 351, Άρτεμις 190 16

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ: 25-26-27 Νοεμβρίου 2022

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι παραπάνω ημερομηνίες ενδέχεται να μεταβληθούν σε περίπτωση ακατάλληλων καιρικών συνθηκών. Θα υπάρξει έγκαιρη ειδοποίηση που θα γίνει γνωστή στην σελίδα:

https://www.facebook.com/speedslalom.gr/

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα