23.5 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΑΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΑΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ

Ο Κοινωνικός Οργανισμός ΑΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ έχει ιδρυθεί απ’ τον Απρίλιο του 2017 ΑΜ 1503011, έχει έδρα το δήμο Σπάτων Αρτέμιδος, δραστηριοποιείται σε όλη την Ανατολική Αττική και είναι Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχ/ση Κοινωνικής Φροντίδας με κύρια δραστηριότητα την υποστήριξη ηλικιωμένων στο σπίτι τους. Είναι μια νέα δομή η οποία εκτός απ’ την παροχή βοήθειας έρχεται να δώσει θέσεις εργασίας σε ειδικευμένους αλλά και ανειδίκευτους άνεργους ανθρώπους του τόπου μας.

Προσφέρουμε πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας από επαγγελματίες του χώρου και φροντίζουμε τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Δεν έχουμε καμιά βοήθεια και υποστήριξη από το δήμο Σπάτων Αρτέμιδος αλλά με πολύ κόπο, συνεχείς προσπάθειες και αγώνες προχωράμε και πρόσφατα κάναμε και την πρώτη μας εκδήλωση η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία .

Πλήθος συμπολιτών μας ήταν κοντά μας κι’ αυτή είναι η δύναμή μας. Ο ΑΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ δεν χρηματοδοτείται ούτε έχει ενταχθεί προς το παρόν σε προγράμματα στήριξης…στηρίζεται μόνο από δωρεές ανθρώπων που θέλουν να βοηθήσουν και από τη μηνιαία συμμετοχή του ωφελούμενου αν μπορεί.

Χρειαζόμαστε νοσηλευτές, φυσικοθεραπευτές, ανθρώπους καθαριότητας και κοινωνικούς λειτουργούς αλλά και όλους εσάς που θέλετε να βοηθήσετε αυτόν το σκοπό.

 

Σας ευχαριστώ

Με εκτίμηση

Φανή Μαργέτη

Διαχειρίστρια ΚΟΙΝΣΕΠ ΑΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ

Bsc in Applied Psychology, City University Seattle College

Εξ. Γνωσιακή Συμπεριφορική Ψυχολογία, Πανεπιστήμιο Αιγαίου

 

Αποστολή βιογραφικών στο mail: [email protected]

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα