25.9 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΙΑΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΑΠΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΙΑΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΑΠΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Με πρωτοβουλία του προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος», κου Νίκου Ορφανού, πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του Κ.Α.Π.Η. Δήμου Μαρκοπούλου, 7ήμερη εκδρομή σε ιαματικά νερά και συγκεκριμένα στην Αιδηψό, για σαράντα πέντε (45) μέλη του Κ.Α.Π.Η., ικανοποιώντας μια ανάγκη χρόνων.

Κατά την εκδρομή, το διάστημα 4 – 10 Σεπτεμβρίου 2015, οι κυρίες και κύριοι του Κ.Α.Π.Η., απόλαυσαν τη ζεστή φιλοξενία του ξενοδοχείου «Αύρα Spa Hotel», με πλήρη διατροφή, πρωί – μεσημέρι και βράδυ, θεραπευτικό μπάνιο στα ιαματικά λουτρά, περιπάτους και μονοήμερες εκδρομές στη Βόρεια Εύβοια.

Το τελευταίο μάλιστα βράδυ παραμονής τους, διοργανώθηκε σε συνεργασία με τα Κ.Α.Π.Η. Αμαρουσίου, που επισκεπτόντουσαν την ίδια περίοδο την Αιδηψό, αυθόρμητο αποχαιρετιστήριο γλέντι με παλιά αθάνατα τραγούδια, υπό τους ήχους κιθάρας και ακορντεόν, που έπαιζαν τα μέλη από το Μαρούσι.

Το καλύτερο «κλείσιμο» ενός επταημέρου ξεγνοιασιάς, θεραπείας και καλής παρέας, που έμεινε αξέχαστο σε όλους, όπως πιστοποιούν και τα έγγραφα σχόλια των μελών. Κοινό τους αίτημα, να επαναληφθεί και του χρόνου με μεγαλύτερη διάρκεια, εκφράζοντας παράλληλα τις ευχαριστίες τους προς τον Δήμαρχο Μαρκοπούλου, κ. Σωτήρη Ι. Μεθενίτη και τον πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος», κ. Νίκο Ορφανό, για την οικονομική χορηγία μέρους του κόστους της εκδρομής, χωρίς την οποία, θα ήταν αδύνατη η συμμετοχή για τους περισσότερους.

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα