28.5 C
Athens
Τρίτη, 25 Ιουνίου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ BEACH VOLLEY ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΣΧΙΝΙΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ BEACH VOLLEY ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΣΧΙΝΙΑ

Τους τελικούς του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Volley Masters Ανδρών – Γυναικών 2016 που έγιναν την Κυριακή 24 Ιουλίου στην παραλία του Σχινιά, παρακολούθησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου και ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος σε θέματα αθλητισμού Σπύρος Πάντζας, μετά από πρόσκληση του Προέδρου της Επιτροπής Διοργανώσεων Beach Volley της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (Ε.Ο.ΠΕ.) Θανάση Ρέρρα.

Στους αγώνες που έγιναν με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής, πρωταθλήτριες ομάδες αναδείχθηκαν στους άνδρες οι Δημήτρης Νιώπας και Θοδωρής Παπαδημητρίου και στις γυναίκες οι Βίκυ Αρβανίτη και Πένυ Καραγκούνη.

Στη σύντομη δήλωσή του μετά τις απονομές των μεταλλίων στους νικητές ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής είπε: «Καταρχάς θέλω να συγχαρώ την Ε.Ο.ΠΕ. για τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει. Μέσα από δύσκολες συνθήκες, οικονομικές και κοινωνικές, η Ομοσπονδία καταφέρνει και μαζεύει τους αθλητές και τους αναδεικνύει. Είναι σημαντικό ότι φτάσαμε μέχρι τους σημερινούς τελικούς και πρέπει να αναγνωρίσουμε αυτήν την προσπάθεια. Από εκεί και πέρα συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές. Να τους ευχηθούμε καλή πρόοδο. Εμείς από την πλευρά της Περιφέρειας θα συνεχίσουμε να βοηθάμε την Ε.Ο.ΠΕ., είτε οικονομικά, είτε με συνεργασίες με τους Δήμους, ώστε θα δημιουργήσουμε χώρους για να αθλούνται τα νέα παιδιά».

Από την πλευρά του ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος σε θέματα αθλητισμού Σπύρος Πάντζας δήλωσε: «Ο αθλητισμός είναι προτεραιότητα για την Περιφέρεια Αττικής. Προκρίνουμε την ευγενή άμιλλα και το beach volley είναι ένα άθλημα που φημίζεται γι’ αυτό. Στεκόμαστε αρωγοί στην Ε.Ο.ΠΕ. και σκοπεύουμε στο μέλλον να έχουμε μια περαιτέρω συνεργασία που θα αναπτύξει ακόμη περισσότερο το άθλημα. Ενώ παράλληλα θα μπορέσει να θέσει ξανά σε λειτουργία την Ολυμπιακή εγκατάσταση beach volley».

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα