26.3 C
Athens
Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣΕΓΑΣ: ΤΕΛΕΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ 32Ο ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.

ΣΕΓΑΣ: ΤΕΛΕΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ 32Ο ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.

Στην ετήσια εκδήλωση βραβεύσεων των ομαδικών κατηγοριών, καθώς και των συνεργατών – φορέων του 32ου Μαραθώνιου Αθήνας, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου στο Αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου από τον ΣΕΓΑΣ, την Περιφέρεια Αττικής εκπροσώπησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής κ. Πέτρος Φιλίππου και ο εντεταλμένος για θέματα αθλητισμού περιφερειακός σύμβουλος κ. Σπύρος Πάντζας.

Στην ιδιαίτερα συγκινητική εκδήλωση ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ κ. Κώστας Παναγόπουλος αναφέρθηκε στη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε η φετινή διοργάνωση και ευχαρίστησε όλους τους φορείς που συνέβαλαν σε αυτήν και κυρίως τους 35.000 δρομείς που συμμετείχαν στον μαραθώνιο. 

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απεύθυνε στην Περιφέρεια Αττικής για την ειλικρινή και ένθερμη υποστήριξή της στο μεγάλο αυτό διεθνές τουριστικό, ιστορικό και αθλητικό γεγονός που τιμά την Ελλάδα παγκοσμίως.

Στον χαιρετισμό του ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής, ο οποίος βράβευσε τους επίσημους χορηγούς του 32ου Μαραθωνίου, αφού συνεχάρη τους διοργανωτές, δήλωσε μεταξύ άλλων ότι η Περιφέρεια Αττικής θα στηρίξει ακόμα περισσότερο και πιο ενεργά τη διοργάνωση του μαραθωνίου του 2015 με στόχο να είναι ακόμα καλύτερος και να στεφθεί με μεγαλύτερη επιτυχία.

Αναφέρθηκε δε στα μηνύματα του μαραθωνίου δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο μήνυμα της ειρήνης – ο Μαραθώνιος της Αθήνας είναι αφιερωμένος στον μαραθωνοδρόμο της ειρήνης Γρηγόρη Λαμπράκη – που είναι σήμερα πιο επίκαιρο από ποτέ με όσα συμβαίνουν στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο.

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα