24.8 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΑ. Βασιλόπουλος: Η αναξιοπιστία Μπουρνούς ο λόγος που απορρίψαμε εξ αρχής τις...

Α. Βασιλόπουλος: Η αναξιοπιστία Μπουρνούς ο λόγος που απορρίψαμε εξ αρχής τις «δελεαστικές» του προτάσεις.

15 Οκτωβρίου: Μονόδρομος η αντικατάσταση της πλέον αναξιόπιστης και καταστροφικής διοίκησης που πέρασε ποτέ από τον Δήμο Ραφήνας Πικερμίου. Σας καλώ να στηρίξετε τη συνειδητή αυτή επιλογή μας.

Γράφει ο Ανδρέας Βασιλόπουλος

Η αναξιοπιστία Μπουρνούς είναι ο λόγος που απορρίψαμε εξ αρχής όλες τις «δελεαστικές» του προτάσεις.

Προσωπικά απέρριψα όλες τις «δελεαστικές» πολλαπλές προτάσεις Μπουρνούς, ο οποίος αναζητώντας σανίδα σωτηρίας έδινε γη και ύδωρ. Βασικός λόγος η αναξιοπιστία του Βαγγέλη Μπουρνούς, όπως την βίωσαν όλοι όσοι επιχείρησαν να συνεργαστούν μαζί του, που δεν αφήνει κανένα περιθώριο συζήτησης. Ακολουθούν και άλλοι λόγοι. Αλαζονεία, αυταρχισμός, προσωπικές του αποφάσεις που καταστρέφουν οικισμούς για να ωφεληθούν οι λίγοι.

Πρωταρχικός στόχος της ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ για την δεύτερη Κυριακή, είναι να τιμήσουμε την εμπιστοσύνη των δημοτών που συνειδητά επέλεξαν να μας ψηφίσουν, ελπίζοντας να υπάρξει μία νέα διοίκηση από ικανά άτομα και να υλοποιηθεί ο σχεδιασμός διοίκησης που υποσχεθήκαμε.

Στην πολύωρη σύσκεψη των μελών του συνδυασμού μας, έγινε σαφές ότι η συνεργασία πρέπει να γίνει με βάση τη δέσμευση υλοποίησης των προγραμμάτων και των δύο συνδυασμών, αλλά και τις κόκκινες γραμμές που έχουμε χαράξει για να αποτρέψουμε την καταστροφική πορεία που έχει προγραμματίσει ο Βαγγέλης Μπουρνούς για τους οικισμούς μας.

Αυτά συμφωνήσαμε, αρχικά με την Δήμητρα Τσεβά (Μπροστά σε Νέα Πορεία – Δήμητρα Τσεβά-Μήλα • Υποψήφια Δήμαρχος), τον Κώστα Ξηντάρα (Konstantinos Xintaras) και τον Θανάση Αδαμόπουλο (Thanasis Adamopoulos) και μετά με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας τους. Η συμμετοχή μας στη νέα διοίκηση, σε πεδία που κατέχουμε τεχνογνωσία και εμπειρία, διασφαλίζουν την αποτελεσματικότητα της νέας διοίκησης που θα προκύψει.

Στις 15 Οκτωβρίου είναι μονόδρομος η αντικατάσταση της πλέον αναξιόπιστης και καταστροφικής διοίκησης που πέρασε ποτέ από τον Δήμο Ραφήνας Πικερμίου και σας καλώ να στηρίξετε τη συνειδητή αυτή επιλογή μας.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα