30.9 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΑποκάλυψη Μπουρνούς: Η Τσεβά συναίνεσε ως πρόεδρος Ο.Ε. στην εγκατάσταση ΜΕΒΑ στο...

Αποκάλυψη Μπουρνούς: Η Τσεβά συναίνεσε ως πρόεδρος Ο.Ε. στην εγκατάσταση ΜΕΒΑ στο δήμο Ραφήνας-Πικερμίου! (βίντεο)

Το ερώτημα είναι κατά πόσο οι προεκλογικές δεσμεύσεις Τσεβά για τα έργα στο Μ. Ρέμα θα τηρηθούν… Το πολιτικό ήθος εκφράζεται με πλήρη διαφάνεια για το τι πραγματικά συμβαίνει στο κρίσιμο θέμα του Μεγάλου Ρέματος.

Δύο συνεντεύξεις σε μια βδομάδα στον Κώστα Τσαπάκη, της νεοεκλεγείσας δημάρχου Δήμητρας Τσεβά και του απερχόμενου Βαγγέλη Μπουρνούς με θέμα τη ΜΕΒΑ στο Πικέρμι, φέρνουν στην επιφάνεια μια πραγματικότητα, (γνωστή σε κάποιους μυημένους στα άδυτα των δημοτικών), που σκάει σαν βόμβα στους αμύητους, ψηφοφόρους και μη.

Γράφει ο κ. Τσαπάκης: «Μια άλλη πραγματικότητα εκθέτει ανεπανόρθωτα τη νεοεκλεγείσα δήμαρχο ΡαφήναςΠιμερίου, Δήμητρα Τσεβά σχετικά με την εμπλοκή της στο θέμα της Μονάδας Επεξεργασίας Βιοαποβλήτων. Μιλώντας στην εκπομπή «Εντός Λεκανοπεδίου» και στον Κώστα Τσαπάκη, ο κ. Μπουρνούς επεσήμανε ότι η κα Τσεβά είχε υπερψηφίσει, στις 6 Οκτωβρίου 2020, και μάλιστα ως πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου ΡαφήναςΠικερμίου και δημοτική σύμβουλος εκλεγμένη με την παράταξη Μπουρνούς, την απόφαση τροποποίησης σύμβασης του 2018 (με τον ΕΔΣΝΑ και τρεις ακόμη δήμους) για να χωροθετηθεί η ΜΕΒΑ σε κατάλληλη έκταση που θα υποδειχθεί και θα έχει τις χρήσεις γης εντός του Δήμου ΡαφήναςΠικερμίου».

Το γεγονός αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι το Εκλογικό Σώμα, ψηφίζει χωρίς να γνωρίζει σε βάθος τι συμβαίνει κατά τη διάρκεια της θητείας μιας δημοτικής αρχής και αγνοεί πλήρως τις τεκμηριωμένες αντιδράσεις των προσώπων, που γνωρίζουν ενδελεχώς το γίγνεσθαι σε κάθε θέμα της τοπικής κοινωνίας, οι οποίοι βεβαίως δεν ανήκουν στα τοπικά “σόγια” που εκλέγουν δημάρχους, οι οποίοι εκ των υστέρων αποδεικνύονται κατώτεροι των προσδοκιών ενός εκάστου.

Το ερώτημα είναι κατά πόσο οι προεκλογικές δεσμεύσεις Τσεβά για τα έργα στο Μ. Ρέμα θα τηρηθούν και ειδικότερα μάλιστα στο αν τελικά θα δημοσιοποιηθούν με ποιες προδιαγραφές επιχειρείται ο καθαρισμός του ρέματος και ποιες είναι οι ορθές αντιπλημμυρικές προδιαγραφές που υποστηρίζει ότι πρέπει να εφαρμοστούν η νέα δημοτική αρχή. Το πολιτικό ήθος εκφράζεται με πλήρη διαφάνεια για το τι πραγματικά συμβαίνει στο κρίσιμο θέμα του Μεγάλου Ρέματος.

Λεπτομέρειες με σχετικά τμήματα των συνεντευξεων στο link

https://www.notioanatolika.gr/aftodioikisi/16044-dimos-rafinas-pikermiou-pos-o-v-bournoys-ekthetei-ti-d-tseva-gia-ti-meva-synentefksi?fbclid=IwAR3xphl95fPpsEYbWNjrlc318lKKnNjsrQg_GkjWJzYeFrB-CLFDg4l18zY

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα