20 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΔημαιρεσίες Δήμου Λαυρεωτικής

Δημαιρεσίες Δήμου Λαυρεωτικής

Την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019, στο Παλαιό Μηχανουργείο Λαυρίου κατά την 19η Ειδική Συνεδρίαση τα νέα τακτικά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λαυρεωτικής εξέλεξαν το Προεδρείο καθώς και τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου αναδείχθηκε ο κ. Αδάμης Ιωάννης από τη δημοτική παράταξη του εκλεγμένου Δημάρχου, Αντιπρόεδρος ο κ. Περράκης Κωνσταντίνος από τη δεύτερη σε εκλογική δύναμη δημοτική παράταξη και γραμματέας ο κ. Ιατρού Σωτήριος από την τρίτη σε εκλογική δύναμη παράταξη.

Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Λαυρεωτικής συγκροτείται από τον Δήμαρχο Δημήτρη Λουκά, τους οριζόμενους Αντιδημάρχους Αργεντίνη Ασπασία και Στουραΐτη Ηλία και τα εκλεγμένα τακτικά μέλη Ζαγουρή Χαράλαμπο, Λεβαντή Κωνσταντίνο, Μακρή Αρετούσα και Κρητικό Σταύρο.

Αναπληρωματικά μέλη της Οικονομικής Επιτροπής εξελέγησαν οι Τσίκλος Παναγιώτης, Αδάμης Γεώργιος, Παρασκευής Ιωάννης και Μάσκουλη Ιωάννα

Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Λαυρεωτικής συγκροτείται από τον Δήμαρχο Δημήτρη Λουκά, τις οριζόμενες Αντιδημάρχους Αργεντίνη Ασπασία και Κανελλοπούλου Ελένη και τα εκλεγμένα τακτικά μέλη Αδάμη Ιωάννη, Αθανασίου Κωνσταντίνο, Ρόζη Σταύρο και Άμαντο Κωνσταντίνο.

Αναπληρωματικά μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής εξελέγησαν οι Βελετάκου Ευαγγελία, Μακροδημήτρης Αθανάσιος, Ιατρού Σωτήριος και Κρητικός Σταύρος.

Ορισμός Αντιδημάρχων και Εντεταλμένων Συμβούλων Δήμου Λαυρεωτικής

Την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019 ορίστηκαν οι Αντιδήμαρχοι και οι Εντεταλμένοι Σύμβουλοι του Δήμου Λαυρεωτικής με θητεία από 01.09.2019 έως και 31.08.2020.

Με την υπ’ αριθμ. 774/ 02.09.2019 Απόφαση Δημάρχου ως Αντιδήμαρχοι ορίζονται οι παρακάτω δημοτικοί σύμβουλοι:

  • Στουραΐτης Ηλίας του Ευαγγέλου
  • Αργεντίνη Ασπασία του Κωνσταντίνου
  • Κανελλοπούλου Ελένη του Άγγελου
  • Μακροδημήτρης Αθανάσιος του Ευαγγέλου

Με την υπ’ αριθμ. 775/ 02.09.2019 Απόφαση Δημάρχου ως Εντεταλμένοι Σύμβουλοι χωρίς αμοιβή ορίζονται οι παρακάτω δημοτικοί σύμβουλοι:

  • Αδάμης Ιωάννης του Δημητρίου
  • Ζαγουρής Χαράλαμπος του Νικολάου
  • Λουκάς Δημήτριος του Βασιλείου
  • Αδάμης Γεώργιος του Κωνσταντίνου
  • Άμαντος Κωνσταντίνος του Αντωνίου

Συνημμένες οι Αποφάσεις Δημάρχου στις οποίες περιγράφονται αναλυτικά οι αρμοδιότητες τους.

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ 2.9.2019 ΜΕ ΑΔΑ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΙ 2.9.2019 ΜΕ ΑΔΑ

ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΙ 2.9.2019 ΜΕ ΑΔΑ

 

 

 

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα