19.5 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΔημαιρεσίες Δήμου Παιανίας. Ποιοί εξελέγησαν στα όργανα του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Παιανίας

Δημαιρεσίες Δήμου Παιανίας. Ποιοί εξελέγησαν στα όργανα του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Παιανίας

Στην πρώτη πανηγυρική συνεδρίαση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Παιανίας, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1-9-2019 στην αίθουσα του παλαιού 1ου δημοτικού σχολείου Παιανίας, ψηφίσθηκαν το προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου και τα τακτικά και αναπληρωματικά μέλη της Οικονομικής, όπως και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Πρόεδρος του Δ.Σ. εξελέγη η κ. Ευτυχία (Έφη) Κρεμμυδά, αντιπρόεδρος η κ. Μαρία Πλατανιώτη-Γρατσία και γραμματέας ο κ. Αλέξανδρος Καποδίστριας.

Στην Οικονομική Επιτροπή εξελέγησαν οι κ.κ. Μιλτιάδης Αντωνίου, Δημήτρης Ανδρέου, Κώστας Αναστόπουλος και Σταύρος Θανάσης.

Στην Επιτροπή ποιότητας ζωής εξελέγησαν οι κ.κ. Γιώργος Κυρίτσης, Θανάσης Ντζακώστας, Γιώργος Αβούρης και Αντώνης Κατσούλης.

Συγχαρητήρια σε όλους τους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους, «καλή και δημιουργική θητεία» ευχήθηκε ο νέος δήμαρχος κ. Ισίδωρος Μάδης.

Στον ορισμό των πέντε Αντιδημάρχων του Δήμου Παιανίας προχώρησε ο Δήμαρχος κ Ισίδωρος Μάδης. Οι Αντιδήμαρχοι θα έχουν θητεία από 1-9-2019 μέχρι και 31-8-2020.
Όπως ανακοινώθηκε, ο κ. Μάδης θα προεδρεύει της Οικονομικής Επιτροπής, όπως και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.
Αναπληρωτής δήμαρχος σε περίπτωση κωλύματος ή απουσίας του Δημάρχου ορίζεται ο κ Δάβαρης Γεώργιος (Μπάμης).
Αναλυτικά, ορίστηκαν οι εξής αντιδήμαρχοι:
• Αντιδήμαρχο Οικονομικών υπηρεσιών και τμήματος Προγραμματισμού-Ανάπτυξης & Ηλεκτρονικής διακυβέρνησης τον κ Δάβαρη Γεώργιο (Μπάμη) Δημοτικό σύμβουλο της πλειοψηφίας.

  • Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος Καθαριότητας & Ανακύκλωσης την κα Αγγελοπούλου-Κωνσταντίνου Ζωγράφου (Ζωή) Δημοτική σύμβουλο της πλειοψηφίας
  • Αντιδήμαρχο Παιδείας, Πολιτισμού & Κοινωνικής Προστασίας την κα Αντωνίου Ελένη (Έλενα) Δημοτική σύμβουλο της πλειοψηφίας
  • Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας τον κ Θανάση Σταύρο (Ντούλιο) Δημοτικό σύμβουλο της μειοψηφίας και επικεφαλής του συνδυασμού ” Νίκη Ενωμένοι Μπορούμε”
  • Αντιδήμαρχο Διοικητικών υπηρεσιών & Εξυπηρέτησης πολιτών τον κο Σαμωνά Ξύκη Ιωάννη Δημοτικό σύμβουλο της μειοψηφίας του συνδυασμού “Νίκη Ενωμένοι Μπορούμε”

περισσότερες πληροφορίες για τις αρμοδιότητες στη σελίδα του Δήμου Παιανίας στην διάυγεια (https://diavgeia.gov.gr/f/paiania)

Επίσης, Γενική Γραμματέας του Δήμου αναμένεται να ορισθεί η κ. Φωτεινή Τολούδη ενώ στα νομικά πρόσωπα του Δήμου αναμένεται να είναι πρόεδρος του φορέα κοινωνικής προστασίας και παιδείας ο κ. Χουλιαράς και του φορέα πολιτισμού και αθλητισμού ο γνωστός καλλιτέχνης κ. Βαρδής.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα