14.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΔήμος Μαραθώνα: Κάλεσμα σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας ώστε να γίνονται διά ζώσης δημοτικά...

Δήμος Μαραθώνα: Κάλεσμα σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας ώστε να γίνονται διά ζώσης δημοτικά συμβούλια

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 13/12/2022  ΣΤΙΣ 15.00

Την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου συνεδριάζει το Δ.Σ. Μαραθώνα με θέμα τον Προϋπολογισμό, το οποίο όπως και τα προηγούμενα, πραγματοποιείται για άλλη μία φορά με τηλεδιάσκεψη!!

Η Επιτροπή Διαβούλευσης !!! συνεδρίασε για το τεχνικό πρόγραμμα, επίσης με τον ίδιο τρόπο μετά από αναβολή λόγω μη απαρτίας.

Συνεχίζονται οι συνεδριάσεις της Οικονομικής Επιτροπής με πολλά θέματα εκτός ημερησίας διάταξης , όπως επίσης και άλλες επιτροπές του Δήμου  συνεδριάζουν σε ώρες που δεν διευκολύνονται όλα τα μέλη να πάρουν μέρος σε αυτήν την αντιδημοκρατική λειτουργία του Δήμου.

Αυτό γίνεται γιατί μεταξύ των θεμάτων του Δημοτικού Συμβουλίου, της Οικονομικής Επιτροπής και της Ε.Π.Ζ. είναι θέματα που η πλειοψηφία φοβάται την παρουσία των κατοίκων της περιοχής, όπως «ο διάβολος το λιβάνι».

Ο κ. Δήμαρχος , ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και πολλοί Σύμβουλοι και συνεργάτες της πλειοψηφίας γνωρίζουν ότι με την παρουσία του κόσμου, θα ξεσκεπαστεί ο αντιδημοκρατικός κατήφορος που έχουν υιοθετήσει , για να περνάνε θέματα όπως:

  • Τα προβλήματα της παιδείας, που οξύνονται χρόνο με τον χρόνο, και το μόνο που κάνουν είναι να «συνεδριάζουν» οι επιτροπές μόνο με ρουτίνας και τρέχοντα θέματα, ενώ οι υπεύθυνοι αντιδήμαρχοι καθώς και ο δήμαρχος να κάνουν τους πυροσβέστες, δίνοντας απλά υποσχέσεις   για  την λύση των προβλημάτων, και τους γονείς να είναι στην κυριολεξία στα κάγκελα.
  • Η συμμετοχή του Δήμου σε μια ακόμη μπίζνα που ονομάζεται ΔΕΠΑΝ (Δίκτυο Πόλεων για την Ανάπτυξη), όπου μαζί με την ΕΥΔΗΜΟΣ,  παίρνουν  «δουλειές» του Δήμου, ισχυριζόμενοι ότι ο Δήμος δεν μπορεί να τις κάνει.
  • Μεταξύ των θεμάτων είναι και το ανενεργό λατομείο στην Αγία Μαρίνα, το οποίο κάτω από την πίεση των κατοίκων, αναγκάστηκαν προσωρινά, να μην το συζητήσουν στο προηγούμενο Δ.Σ.
  • Σε όλα αυτά, αφού άρπαξαν το χώρο του ΝΑΤ, κανονίζουν να το κάνουν δήθεν πάρκο για τον κόσμο, αποκρύπτοντας τα σχέδια παραχώρησής του στη συνέχεια σε ιδιώτες, όμως οι κάτοικοι έστω και αργά αρχίζουν να υποψιάζονται τί πραγματικά σχεδιάζεται γι αυτόν τον χώρο. Μόνο η Λαϊκή Συσπείρωση Μαραθώνα ήταν αντίθετη και είχε αποκαλύψει από την αρχή τις προθέσεις τους, όπως και για την νέα Μπρεξίζα.
  • Τα προβλήματα υδροδότησης της περιοχής  συνεχίζονται δραματικά. Με τους ιδιώτες που τους έχουν παραχωρήσει την συντήρηση, να αποδεικνύουν την ικανότητα του ιδιωτικού τομέα να εισπράττει  μέσω του δημοσίου τα δικά μας λεφτά. Ταυτόχρονα αναδεικνύεται η ανικανότητα της διοίκησης  Τσίρκα, που ενώ υπήρχε νέο δίκτυο έτοιμο από καιρό στο κέντρο της Νέας Μάκρης, ταλαιπώρησαν και εδώ τους κατοίκους όπως στο Βαρνάβα, στο Γραμματικό, στο  Μάτι, τον Νέο Βουτζά κλπ
  • Γνωρίζουν ότι σε μια ανοικτή συνεδρίαση για το ΔΗΘΕΜΑ, θα γίνει κατανοητή στον κόσμο η δικτατορία του ενός (του υπευθύνου που επέλεξε ο κ. Δήμαρχος) καθώς και ο απαράδεκτος κανονισμός που προσπάθησαν να περάσουν  «στη ζούλα» διχάζοντας συνειδητά τον κόσμο.

ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Δ.Σ.                

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 13/12/2022

 ΣΤΙΣ 15.00 μ.μ.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα