17.7 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΈχει ο καιρός… (στριφο)γυρίσματα στο δήμο Ραφήνας-Πικερμίου

Έχει ο καιρός… (στριφο)γυρίσματα στο δήμο Ραφήνας-Πικερμίου

Eρώτημα οι ψηφοφόροι που αναζητούν άτομα ικανά να διοικήσουν σωστά το δήμο μας και γνωρίζουν καλά τόσο την Τσεβά, όσο και τον Ξηντάρα – όπως και να το κάνουμε υπάρχει παρελθόν, αλλά προπάντων παρόν – θα κάνουν το βήμα να επιλέξουν την Δήμητρα Τσεβά για το τιμόνι του Δήμου;

Μέχρι την δημιουργία του ενιαίου δήμου Ραφήνας-Πικερμίου η λέξη «πολιτική πιρουέτα» δεν ήταν γνωστή. Απλά επί Δημαρχίας Γιώργου Χριστόπουλου η λέξη «ανταρσία» μέσω ανεξαρτητοποιήσεων των συμβούλων του χωρίς να εντάσσονται σε άλλον συνδυασμό, σήμανε και το τέλος της καριέρας του ως δημάρχου.

Οι «πολιτικές πιρουέτες» ήρθαν κι εγκαταστάθηκαν στην τοπική πολιτική ζωή, επί διαρχίας Πιστικίδη – Μπουρνούς, με καθοδηγητή τον Μπουρνούς. Πρώτη εντυπωσιακή πιρουέτα απ’ την Τσεβά η οποία «πούλησε» τον Πιστικίδη για να πέσει στην αγκαλιά Μπουρνούς.

Ακολούθησαν αλλεπάλληλες πιρουέτες όταν ο Βασιλόπουλος χρόνια πριν απέσυρε την στήριξή του στην πλειοψηφία Μπουρνούς όταν διαφώνησε ανοικτά στο θέμα του Μεγάλου Ρέματος και καταψήφισε (το είχε κάνει κι άλλες φορές σε μικρής σημασίας θέματα που περνούσαν στο ντούκου) την εισήγηση Μπουρνούς.

Έκτοτε ο Μπουρνούς, ως μέγας υπερόπτης, υπεισήλθε στους συνδυασμούς μειοψηφίας των: Χριστόπουλου παίρνοντας Κάρλος (επικεφαλής της παράταξης μετά την παραίτηση Χριστόπουλου) και Δημητριάδου εκ των τεσσάρων συμβούλων, Πιστικίδη παίρνοντας και τους δύο συμβούλους του Παλπατζή και Δήμα, Βασιλόπουλου παίρνοντας τη Βαλερή Βασιλικού και επιχειρώντας ανεπιτυχώς να πάρει και τον Φίλιππο Τζουμέρκα.

Τελευταία προστέθηκε και η λέξη «στριφογυρίσματα»! Με την εμφάνιση του Ξηντάρα ως παράταξη κάποιοι εγκατέλειψαν την Τσεβά κι εντάχτηκαν στο ψηφοδέλτιο Ξηντάρα. Κάποιοι άλλοι που έμεναν με το μετέωρο βήμα του πελαργού έσπευσαν να συμπλεύσουν με Ξηντάρα.

Με την εξαφάνιση του Ξηντάρα, που τον κατάπιε η Τσεβά αμάσητο και μάλιστα με τρόπο που ήδη έχει κακοσχολιαστεί στην τοπική κοινωνία, πρόκειται άραγε να υποστηρίξουν ως υποψηφία δήμαρχο τη Δήμητρα που δεν την επέλεξαν ως πρώτη επιλογή ή την εγκατέλειψαν για τον Ξηντάρα;

Τελευταίο ερώτημα οι ψηφοφόροι που αναζητούν άτομα ικανά να διοικήσουν σωστά το δήμο μας και γνωρίζουν καλά τόσο την Τσεβά, όσο και τον Ξηντάρα – όπως και να το κάνουμε υπάρχει παρελθόν, αλλά προπάντων παρόν – θα κάνουν το βήμα να επιλέξουν την Δήμητρα Τσεβά για το τιμόνι του Δήμου;

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα