17.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΕιδοποιός διαφορά μεταξύ του ΕΓΩ Μπουρνούς και του ΕΜΕΙΣ Βασιλόπουλου

Ειδοποιός διαφορά μεταξύ του ΕΓΩ Μπουρνούς και του ΕΜΕΙΣ Βασιλόπουλου

Α. Βασιλόπουλος: «Με ποια ιδιότητα πηγαίνει ο δήμαρχος, όταν ποτέ δεν έχει ενημερώσει το Σώμα για το master plan του λιμένος, να διαπραγματευτεί με τους μελετητές και να προτείνει πράγματα αφού δεν έχουμε συζητήσει επ’ αυτών;»

Μια θεμελιώδης διαφορά, μεταξύ των πολλών που υπάρχουν μεταξύ του δημάρχου Μπουρνούς και του υπ. Δημάρχου Βασιλόπουλου, είναι το υπέρ ΕΓΩ που αναδύεται σε κάθε έκφανση των ενεργειών του κου Μπουρνούς και το υπέρ ΕΜΕΙΣ που χαρακτηρίζει τις πράξεις του κου Βασιλόπουλου σε σχέση με τους υποψηφίους και τα στελέχη της παράταξής του.

Λαμπρό παράδειγμα η επίσκεψη του Ανδρέα Βασιλόπουλου με έξι υπ. συμβούλους του, δύο εκπροσώπους τοπικής ενημέρωσης και δύο συμπολίτες, στα γραφεία του ΟΛΡ το πρωί της Πέμπτης 23/2, όπου ενημερώθηκαν απ’ τον Πρόεδρο Σπύρο Χρυσοφώτη για το master plan του λιμένος. Εκεί ειπώθηκε ότι ο κος Μπουρνούς έχει επανειλημμένα επισκεφτεί και συσκεφτεί με τους μελετητές του master plan κι έχει προτείνει ή απορρίψει πράγματα.

Ιδιαίτερης σημασίας όμως αποτελεί η ερώτηση που έκανε επί του θέματος ο Ανδρέας Βασιλόπουλος το βράδυ της ίδιας μέρας στη προγραμματισμένη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ραφήνας-Πικερμίου όπου αναφέρθηκε στην επίσκεψη-ενημέρωση στον ΟΛΡ που είχε με στελέχη του και ρώτησε:

«Με ποια ιδιότητα πηγαίνει ο δήμαρχος, όταν ποτέ δεν έχει ενημερώσει το Σώμα για το master plan του λιμένος αν και πολλές φορές το έχουμε ζητήσει, να διαπραγματευτεί με τους μελετητές και να προτείνει πράγματα – ακόμα και για ένα εκθεσιακό κέντρο – αφού δεν έχουμε συζητήσει επ’ αυτού;»  

Εδώ ακριβώς βρίσκεται η ειδοποιός διαφορά μεταξύ των δύο ανδρών.

Ο κος Μπουρνούς αποφασίζει κι ενεργεί ως απόλυτος μονάρχης, περιφρονώντας του δημοτικό συμβούλιο κι αγνοώντας ακόμα και στενούς συνεργάτες του όπως ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κι οι αντιδήμαρχοι.

Σε αντίθεση με τον Ανδρέα Βασιλόπουλο που δρα με δημοκρατικές διαδικασίες έχοντας πάντα δίπλα του υποψηφίους δημοτικούς του συμβούλους χωρίς καμιά διάκριση και διαχωρισμό.

ΥΓ. Για να προλάβουμε όσους αμφισβητούν τα γραφόμενα υπάρχει πάντα η καταγραφή των λεγομένων σε βίντεο

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα