16.6 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕπαναλειτουργούν τα Ταμεία του Δήμου Σαρωνικού

Επαναλειτουργούν τα Ταμεία του Δήμου Σαρωνικού

Ο Δήμος Σαρωνικού ανακοινώνει ότι από τη Δευτέρα 4 Μαΐου 2020 ανοίγει η Υπηρεσία Ταμείου προς το κοινό. Από τη Δευτέρα θα λειτουργήσουν τα εξής ταμεία από τις 8:00 έως τις 13:30:

– Κεντρικό Ταμείο Δήμου (Δημαρχείο)

– Ταμείο Αναβύσσου

– Ταμείο Σαρωνίδας

– Ταμείο Κουβαρά

Σε ό,τι αφορά το ταμείο της Κοινότητας Παλαιάς Φώκαιας θα τηρηθεί το πρόγραμμα όπως ίσχυε πριν τη λήψη μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό.

Σχετικά με τους κανόνες λειτουργίας, σας γνωρίζουμε τα ακόλουθα:

  1. Σε κάθε ταμείο θα υπάρχει μόνο ένας ταμίας, ο οποίος οφείλει καθ΄ όλη τη διάρκεια εξυπηρέτησης των δημοτών να φορά μάσκα που θα του προμηθεύει  η υπηρεσία.
  2. Σε κάθε ταμείο θα βρίσκεται αντισηπτικό για να χρησιμοποιείται από τους εξυπηρετούμενους δημότες.
  3. Στο κτίριο και μπροστά από το ταμείο θα εισέρχεται μόνο ένας δημότης και μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής θα εισέρχεται ο επόμενος. Για να εισέλθει ο δημότης στο κτίριο θα πρέπει και ο ίδιος να φορά προστατευτική μάσκα.

Παρακαλούμε για την αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας που είμαστε υποχρεωμένοι όλοι να τηρήσουμε κατά την προσέλευση στις Υπηρεσίες.

Υπενθυμίζουμε ότι οι Υπηρεσίες του Δήμου λειτουργούν κανονικά και σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμόδιων Υπουργείων και η εξυπηρέτηση των αιτημάτων γίνεται τηλεφωνικά ή με ηλεκτρονικό τρόπο.

                                                                                                Από το Γραφείο Τύπου

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα