22.8 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΈργα ΕΥΔΑΠ Ραφήνα: Περί χρονοδιαγραμμάτων – συνέπειας ή ασυνέπειας

Έργα ΕΥΔΑΠ Ραφήνα: Περί χρονοδιαγραμμάτων – συνέπειας ή ασυνέπειας

Για δέστε τι θυμηθήκαμε τώρα…

Θυμάστε την ανησυχία των εμπόρων για τα έργα της ΕΥΔΑΠ στο εμπορικό κέντρο της Ραφήνας; Θυμάστε που ανησυχούσαν μήπως χρονιάρες μέρες ο εργολάβος θα είχε σκάψει κεντρικούς δρόμους και δεν θα μπορούσαν να δουλέψουν τα μαγαζιά;

Ίσως να τα έχετε ξεχάσει επειδή τα έργα δεν ξεκίνησαν ποτέ, οπότε όλα βαίνουν καλώς.

Εμείς όμως θυμόμαστε πολύ καλά (άλλωστε είναι βιντεοσκοπημένα) όσα ειπώθηκαν απ’ τον δήμαρχο στη συνεδρίαση της 15ης Νοεμβρίου, όταν ο Ανδρέας Βασιλόπουλος ζήτησε να απαιτήσουν ως δήμος απ’ τον εργολάβο να μην υπάρξει ανοικτό εργοτάξιο κατά τη διάρκεια των εορτών που θα επηρεάσει την εύρυθμη λειτουργία της τοπικής αγοράς.

Θυμόμαστε επίσης την απάντηση του δημάρχου ο οποίος είπε: «σαν δημοτική αρχή έχουμε ένα αυστηρό χρονοδιάγραμμα (σ.σ. για την έναρξη του έργου). Έχω πει όποτε το ξεκινήσει (σ.σ. ο εργολάβος) θα βγει στις 10/12». Το αυστηρό χρονοδιάγραμμα έλεγε ότι το έργο θα έπρεπε ήδη να έχει ξεκινήσει απ’ τον Νοέμβριο γι’ αυτό κι η ανησυχία των εμπόρων, κάτι που δεν έγινε ποτέ μέχρι σήμερα. Οπότε πετιέται στον κάλαθο των αχρήστων «το αυστηρό χρονοδιάγραμμα της δημοτικής αρχής». Kι αυτό είναι το ένα σκέλος των αντιφάσεων των λεγομένων του δημάρχου.

Το δεύτερο σκέλος αφορά τα όσα είπε στη συνέχεια απαντώντας στον Βασιλόπουλο που έθεσε την ερώτηση: «Δεν θα μείνει στο συγκεκριμένο σημείο (σ.σ. μετά τις 10/12). Είναι δική μου δέσμευση, συνέχισε, κι όχι δική σας (εννοεί τον Βασιλόπουλο) αφήστε εγώ να γίνω ασυνεπής!»

Μεγάλη μπουκιά φάε, λέει ο σοφός λαός μας, μεγάλη κουβέντα μην πεις, κι ο δήμαρχος είπε όχι απλά μια μεγάλη, αλλά μια βαριά κουβέντα: Ασυνεπής!

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα