28.5 C
Athens
Τρίτη, 25 Ιουνίου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΥΔΑΠ: Προβλήματα κατά την υλοποίηση έργων αποχέτευσης – Η διοίκηση Μπουρνούς εξέτασε...

ΕΥΔΑΠ: Προβλήματα κατά την υλοποίηση έργων αποχέτευσης – Η διοίκηση Μπουρνούς εξέτασε άραγε τις μελέτες;

Α. Βασιλόπουλος: Επανερχόμαστε - για δεύτερη φορά - με επιστολή μας προς την ΕΥΔΑΠ, για προβλήματα που θα προκύψουν κατά την υλοποίηση των έργων αποχέτευσης

Πολλά προβλήματα στο αποχετευτικό έργο της ΕΥΔΑΠ εμφανίζονται επί εδάφους. Ο Ανδρέας Βασιλόπουλος υπ. δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου τα εντοπίζει και προειδοποιεί εγγράφως τους υπευθύνους της εταιρείας, σε αντίθεση με τη διοίκηση Μπουρνούς που  ασχολήθηκε ποτέ με την ενδελεχή ανάγνωση των μελετών, για να εντοπίσει λάθη ώστε να διορθωθούν επί χάρτου πριν ξεκινήσουν οι εργασίες και βρεθούν επί εδάφους. Αυτές οι λεπτομέρειες βέβαια δεν περνούν από μυαλά που ασχολούνται με οτιδήποτε άλλο εκτός απ’ τα χρήσιμα και αναγκαία για την καλή εκτέλεση έργων υποδομής.

Σε αντίθεση ο υπ. Δήμαρχος Ανδρέας Βασιλόπουλος όχι μόνο ενδιαφέρεται αλλά παρεμβαίνει για να διορφωθούν, όπως έκανε και στο αδιέξοδο της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου, όπου έμεινε εκτός.

Ο λόγος; Επειδή κανείς απ’ την διοίκηση Μπουρνούς δεν έκανε τον κόπο να δει τις μελέτες πριν ξεκινήσει το έργο και να πει στους μελετητές ότι ο συγκεκριμένος δρόμος δεν είναι υπό διάνοιξη, αλλά σταματά σε απαλλοτριωμένη απ’ την αρχιολογία έκταση!              Ενημέρωση ΕΥΔΑΠ: Η Ηρώων Πολυτεχνείου, που μένει εκτός αποχέτευσης στο επίκεντρο σχετικής συζήτησης

Πιο κάτω το δελτίο τύπου της παράταξης Βασιλόπουλου:

Η “Δύναμη Ανάπτυξης” κρούει τον κώδωνα κινδύνου στην ΕΥΔΑΠ 

Επανερχόμαστε – για δεύτερη φορά – με επιστολή μας προς την ΕΥΔΑΠ, για  προβλήματα που θα προκύψουν κατά την υλοποίηση των έργων αποχέτευσης.
Με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος και τη διασφάλιση ενός λειτουργικού έργου αποχέτευσης η παράταξή μας, θέτει θεσμικά και εγκαίρως τις δυσκολίες που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οι ιδιοκτήτες κυρίως των ορεινών περιοχών.

Γραφείο Τύπου Δύναμης Ανάπτυξης

Δημοτική Παράταξη Ραφήνας Πικερμίου
Υπ. Δήμαρχος Ανδρέας Βασιλόπουλος
Τηλ. 210 8056325 – www.dynamianaptyxis.gr

Ακολουθεί η με αριθ. πρωτ. BA41250123/18.01.23 επιστολή μας προς την ΕΥΔΑΠ.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα