19.6 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΦραγμός στη διάθεση της απερχομένης δημοτικής αρχής Μπουρνούς να καταστρέψει το Μ....

Φραγμός στη διάθεση της απερχομένης δημοτικής αρχής Μπουρνούς να καταστρέψει το Μ. Ρέμα Ραφήνας

Ανδρέας Βασιλόπουλος: Δεν θα επιτρέψουμε στην απερχόμενη δημοτική αρχή να καταστρέψει το Μεγάλο Ρέμα Ραφήνας.

Ετοιμοπόλεμοι οι πολίτες της Ραφήνας και του Πικερμίου να υπερασπιστούν τη διατήρηση του οικοσυστήματος του Μεγάλου Ρέματος Ραφήνας, το οποίο κινδυνεύει με μη αναστρέψιμη καταστροφή αν υλοποιηθούν τα σχέδια για μετατροπή του σε κλειστό αγωγό υδάτων, όπως ο Κηφισός, με την υπογραφή του απερχομένου δημάρχου κου Μπουρνούς.

Το τελευταίο διάστημα έχουν πυκνώσει οι εκδηλώσεις ενημέρωσης της τοπικής κοινωνίας για τις καταστροφικές συνέπειες ενός δήθεν αντιπλημμυρικού έργου, που θα καταστρέψει τελείως το οικοσύστημα, με αμφισβητήσιμο το αντιπλημμυρικό αποτέλεσμα του εγκιβωτισμού.

Συμπαραστάτης στην προσπάθεια διάσωσης του οικοσυστήματος με παράλληλη την αντιπλημμυρική προστασία της Ραφήνας με στοχευμένες  παρεμβάσεις, ο αυριανός δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Ανδρέας Βασιλόπουλος, ο οποίος είναι πάντα παρών στις εν λόγω εκδηλώσεις με υποψηφίους συμβούλους  του.

Ο Ανδρέας Βασιλόπουλος στον τοίχο του FB, γράφει:

«Παρόντες στη συζήτηση ενημέρωσης των κατοίκων για τα έργα στο Μεγάλο Ρέμα Ραφήνας.

Είμαστε υπέρ της αντιπλημμυρικής προστασίας της Ραφήνας, αλλά απέναντι στο τρόπο που υλοποιείται ένα έργο που αντίκειται σε όλες τις ευρωπαϊκές καλές πρακτικές και επιστημονικές προσεγγίσεις. Δεν θα επιτρέψουμε στην απερχόμενη δημοτική αρχή (Μπουρνούς) να καταστρέψει το Μεγάλο Ρέμα Ραφήνας».

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα