14.2 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΓΕΛ Ραφήνας: Έληξε η κατάληψη – Απόφαση δημάρχου να παραμείνει κλειστό αύριο...

ΓΕΛ Ραφήνας: Έληξε η κατάληψη – Απόφαση δημάρχου να παραμείνει κλειστό αύριο 24/3/2023

Κανονικά θα γίνει η προγραμματισμένη γιορτή του Γυμνασίου για την Εθνική επέτειο στο αμφιθέατρο του σχολείου

Οι μαθητές του ΓΕΛ Ραφήνας αποφάσισαν να τερματίσουν την κατάληψη του σχολείου τους, παραδίδοντας όπως λένε τους χώρους χωρίς φθορές και καθαρούς. Εκ διαμέτρου αντίθετη είναι η απόφαση του δημάρχου να διατηρήσει κλειστό το συγκρότημα Γυμνασίου και Λυκείου, επικαλούμενος την ανάγκη αποκατάστασης των φθορών που διαπιστώθηκαν.

Κανονικά θα γίνει η προγραμματισμένη γιορτή του Γυμνασίου για την Εθνική επέτειο στο αμφιθέατρο του σχολείου. Να διευκρινιστεί ότι Λύκειο και Γυμνάσιο συστεγάζονται στο σχολικό συγκρότημα.

Ακολουθεί η:

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

Κλειστό αύριο 24 Μαρτίου το σχολικό συγκρότημα Γυμνασίου και Λυκείου Ραφήνας – Κανονικά θα γίνει η γιορτή του Γυμνασίου

Με απόφαση του Δημάρχου Ραφήνας Πικερμίου κ. Ευάγγελου Μπουρνούς, το σχολικό συγκρότημα Γυμνασίου και Λυκείου Ραφήνας, αύριο Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023 θα παραμείνει κλειστό.

Διευκρινίζεται ότι η γιορτή του Γυμνασίου για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί κανονικά στο αμφιθέατρο του σχολείου μέχρι τις 10 το πρωί και μετά την αποχώρηση των μαθητών το κτίριο θα κλείσει για εργασίες αποκατάστασης.

Κατά τη διάρκεια αυτοψίας από διευρυμένο κλιμάκιο του Δήμου με επικεφαλής τον Δήμαρχο παρουσία της Διευθύντριας του Λυκείου, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και εκπροσώπων του 15μελους, στο χώρο του συγκροτήματος διαπιστώθηκαν μια σειρά από φθορές, για τις οποίες με κοινή απόφαση κρίθηκε αναγκαίο να ξεκινήσει η άμεση αποκατάστασή τους, για την ασφαλή λειτουργία του σχολικού συγκροτήματος.

Τα θέματα εκπαίδευσης θα ρυθμιστούν από τις Διευθύνσεις των Σχολείων που έχουν την καθ’ ύλην αρμοδιότητα.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα