21.6 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΗ Δήμητρα θέλει να κρυφτεί αλλά η… αβλεψία δεν την αφήνει

Η Δήμητρα θέλει να κρυφτεί αλλά η… αβλεψία δεν την αφήνει

Η δημοτική αρχή Μπουρνούς έλαμψε διά της απουσίας της – Παρών ο υπ. Δήμαρχος Ανδρέας Βασιλόπουλος πλαισιωμένος από στελέχη της παράταξής του

“Ποιος θα πάρει τελικά τα κομμάτια πίτας του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου;” ρώτησαν οι οικοδεσπότες της κοπής πίτας στο σύλλογο του Ν. Βουτζά και ποια λέτε ότι πήρε τα κομμάτια; Μα φυσικά η Δήμητρα Τσεβά που ήταν παρούσα, ενώ κανείς απ’ τη δημοτική αρχή Μπουρνούς δεν ήταν παρών.

Σε αντίθεση με τον επίσης παρόντα Ανδρέα Βασιλόπουλο υπ. Δήμαρχο, πάντα πλαισιωμένο από στελέχη της παράταξής του, που ως είναι φυσικό δεν θεωρεί εαυτόν εκπρόσωπο της διοίκησης Μπουρνούς ώστε να πάρει τα κομμάτια της, η κα Τσεβά είναι τόσο δεμένη με τη σημερινή διοίκηση, την οποία εγκατέλειψε μόλις τον Νοέμβριο (2022), ώστε χωρίς δεύτερη σκέψη πήρε τα κομμάτια του δήμου εκπροσωπώντας ουσιαστικά την απούσα διοίκηση Μπουρνούς!

Να σημειωθεί ότι κόπηκαν δύο πίτες των δύο τοπικών συλλόγων, Πολιτιστικού και Αθλητικού, του Ν. Βουτζά.

Απορίας άξιο πως τα προεδρία των δύο συλλόγων έκοψαν κομμάτι πίτας στην ηχηρά απούσα δημοτική αρχή Μπουρνούς.

Το χειρότερο για τους συλλόγους ότι ο δήμαρχος την ίδια ώρα βρισκόταν χαλαρός για καφεδάκι στο Πάρκο Καραμανλή, με βάσιμη υποψία ότι παράλληλα απαγόρευσε(;) την παρουσία έστω κάποιου αντιδημάρχου στο Ν. Βουτζά!

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα