22.8 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΗ Ε. Σακατίδου υπέβαλλε ένσταση στην Αποκεντρωμένη για διαφοροποίηση αποτελέσματος ψηφοφορίας στο...

Η Ε. Σακατίδου υπέβαλλε ένσταση στην Αποκεντρωμένη για διαφοροποίηση αποτελέσματος ψηφοφορίας στο Κ.Σ. Ραφήνας

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στα δημοτικά δρώμενα του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου το τελευταίο διάστημα, μετά τις ενστάσεις – αναφορές – προσφυγές δημοτών, εναντίον «παραβατικών» συμπεριφορών των οργάνων διοίκησης. Μετά την παρέμβαση του δικηγόρου Νίκου Ψαρρού εδώ που ζητά έμπρακτες διευκρινίσεις σχετικά με την ελεγχόμενη στάθμευση, την αναφορά του αντιναυάρχου Λ.Σ. ε.α. Βασίλη Μπουρνιά προς την αποκεντρωμένη για το ίδιο θέμα εδώ, έρχεται η ένσταση της κοινοτικής συμβούλου Ραφήνας Ευτυχίας – Στέλλας Σακατίδου προς τον πρόεδρο του Κ.Σ. Ραφήνας και την Αποκεντρωμένη, για εμφανή παραποίηση ψηφοφορίας στην πρόσφατη συνεδρίαση εκ περιφοράς του κοινοτικού συμβουλίου Ραφήνας, πονοκεφαλιάζοντας την δημοτική αρχή.

Αναλυτικά η κα Σακατίδου στην ένστασή της με αριθ. Πρωτ. 8785/19-6-2020 αναφέρει:

Ένταστη

Ευτυχίας Στέλλας Σακατίδου

Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Ραφήνας

ΠΡΟΣ

  1. Τον Πρόεδρο του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Ραφήνας
  2. Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής (Μέσω ηλ. ταχ. [email protected])
    Υποβάλλω Ένσταση επί της διαδικασίας διεξαγωγής της ψηφοφορίας στη δια περιφοράς συνεδρίαση του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Ραφήνας της 16/6/2020. Συγκεκριμένα και ενώ σύμφωνα με τη σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών, τα μέλη των συλλογικών οργάνων ψηφίζουν ΜΟΝΟ κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, παρατηρήθηκε διαφοροποίηση του αποτελέσματος της ψηφοφορίας που διενεργήθηκε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης από εκείνο που αποτυπώθηκε στο σχετικό Πρακτικό, αναφορικά με τον αριθμό των ψηφισάντων «ΠΑΡΩΝ».
    Προς επίρρωση των ανωτέρω επικαλούμαι τη σχετική, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου διεξαχθείσα ψηφοφορία τόσο κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης όσο και κατόπιν αυτής!

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα