26.9 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΗ νέα γενιά αυτοδιοικητικών δείχνει το δρόμο της καινοτομίας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

Η νέα γενιά αυτοδιοικητικών δείχνει το δρόμο της καινοτομίας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

Μια ενδιαφέρουσα συνάντηση είχε ο Πρόεδρος της Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών (Ε.Ν.Α.) Νεκτάριος Καλαντζής χτες Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου στα γραφεία της ΚΕΔΕ με τον Πρόεδρο Δημήτρη Παπαστεργίου, ο οποίος είναι επίτιμο μέλος της ΕΝΑ και έχει βραβευθεί για τη συνεισφορά του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Οι δύο άντρες έθεσαν επί τάπητος σημαντικά θέματα που αφορούν την αυτοδιοίκηση με ιδιαίτερη μνεία στην καινοτομία με τη χρήση της τεχνολογίας σε όλο και περισσότερους τομείς. Άλλωστε ο Δημήτρης Παπαστεργίου ως δήμαρχος Τρικκαίων έχει εφαρμόσει πολλές καινοτόμες εφαρμογές σε πολλούς τομείς ώστε τα Τρίκαλα να χαρακτηρίζονται πρότυπο έξυπνης πόλης, κάτι που τον βοήθησε τα μέγιστα στην εκλογή του ως πρόεδρος της ΚΕΔΕ.

Να σημειωθεί ότι ο κος Καλαντζής που πήρε για πρώτη φορά μέρος στις εκλογές της ΚΕΔΕ, έμεινε εκτός Διοικητικού Συμβουλίου για ελάχιστους ψήφους.

Οι δυο άντρες ανανέωσαν το ραντεβού τους, ενώ ο Νεκτάριος χαριτολογώντας  ρώτησε τον Δημήτρη πόσο ευχάριστο είναι να κυκλοφορεί με ηλεκτρικό ποδήλατο στην Αθήνα και μάλιστα πηγαίνοντας στο Μαξίμου.

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα