19.5 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΗ όψη της πλατείας Πλαστήρα στην Ραφήνα αλλάζει ελέω κορωνοϊού

Η όψη της πλατείας Πλαστήρα στην Ραφήνα αλλάζει ελέω κορωνοϊού

Μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων για τις επιχειρήσεις εστίασης την ερχόμενη εβδομάδα, η όψη της κεντρικής πλατείας Πλαστήρα της Ραφήνας, αλλάζει, μετά την απόφαση του Δ.Σ. σχετικά με τα επιπλέον τραπεζοκαθίσματα σ’ ελεύθερους χώρους.

Διευκρινιστικά να υπενθυμίσουμε ότι αρχικά η δημοτική αρχή Μπουρνούς τάχτηκε υπέρ του να δοθεί περισσότερος χώρος στα τραπεζοκαθίσματα των καταστημάτων μέσα στην πλατεία, χωρίς ωστόσο να έχουν το δικαίωμα να σερβίρουν μαζί με ποτά – αναψυκτικά – καφέ και συνοδευτικά, μεζέδες – σνακ κ.α., απόφαση που καταψηφίστηκε απ’ τις παρατάξεις της μειοψηφίας. Μετά από ωριμότερη εκτίμηση της κατάστασης ο δήμαρχος αποφάσισε να δοθεί πλήρης άδεια στους επιχειρηματίες να παρέχουν πλήρες σέρβις σύμφωνα με τους τιμοκαταλόγους τους.

Τα τραπεζοκαθίσματα θα τοποθετηθούν κατά τέτοιο τρόπο ώστε να υπάρχει αρκετά μεγάλος διάδρομος στο μέσον της πλατείας για να κυκλοφορεί άνετα  κόσμος.

Με την εξέλιξη αυτή η πλατεία θ’ αποκτήσει μια τελείως διαφορετική όψη, με τραπεζάκια στοιχισμένα σε μεγάλη έκτασή της, απαλλαγμένη από ποδήλατα και μπάλες της πιτσιρικαρίας που εκτονωνόταν παίζοντας εκεί.

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα