23.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΗ «ΣΥΜΜΑΧΙΑ» ΤΟΥ Σ. ΛΙΒΑΘΙΝΟΥ ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΖΟΥΜΠΟΥΡΛΗ

Η «ΣΥΜΜΑΧΙΑ» ΤΟΥ Σ. ΛΙΒΑΘΙΝΟΥ ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΖΟΥΜΠΟΥΡΛΗ

Η εργατικότητα και η εντιμότητα μιας γυναίκας συναντά το όραμα για την ανάδειξη της αγροτικής παραγωγής του Μαραθώνα σε κομβικό μοχλό άνθισης της τοπικής οικονομίας του Δήμου μας.

Γεννημένη στην Καρδίτσα, ιδιοκτήτρια αγροτικής επιχείρησης, με πολυετή δραστηριότητα στον τομέα της αγροτικής παραγωγής, η Παρασκευή Ζουμπουρλή ζει μόνιμα στον Μαραθώνα εδώ και 36 χρόνια. Μέλος του Επαγγελματικού Αλιευτικού Συλλόγου Μαραθώνα, με πλούσια δραστηριότητα ως εθελόντρια σε συλλόγους όπως ο «Τύμβος» και ο Σύλλογος Καρδιτσιωτών, διετέλεσε σύμβουλος της Τοπικής Κοινότητας, ενώ φροντίζει να εμπλουτίζει διαρκώς τις γνώσεις της συμμετέχοντας σε σεμινάρια του κλάδου ενασχόλησής της.

Παντρεμένη με τον Βαγγέλη Κάκαρη,  μητέρα δύο παιδιών, του Θανάση Κάκαρη (ο οποίος δραστηριοποιείται επίσης στον αγροτικό τομέα) και της Έλενας Κάκαρη (απόφοιτη ΤΕΙ Μηχανολογίας), η Παρασκευή Ζουμπουρλή θα είναι υποψήφια της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ στις εκλογές της Κοινότητας Μαραθώνα.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΖΟΥΜΠΟΥΡΛΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Φίλες και φίλοι,

Βρισκόμαστε στο τέλος μιας πενταετίας που αποτέλεσε για όλους μας για εξαιρετικά δύσκολη και διδακτική περίοδο. Ανήκω κι εγώ στη μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών του Δήμου Μαραθώνα που πιστέψαμε ότι ο Ηλίας Ψινάκης δεν ερχόταν να διοικήσει την πόλη μας για τη δόξα, δεν είχε συμφέροντα στην περιοχή, δεν είχε οικόπεδα να διεκδικήσει και δεν είχε καμία εξάρτηση από τα τοπικά κατεστημένα. Πιστέψαμε ότι με τις γνωριμίες που είχε θα μας άνοιγε πόρτες, αλλά σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα αποδείχτηκε ότι ουδόλως ενδιαφερόταν για τον τόπο μας.

Καθένας μας πάλεψε με τον εαυτό του, μέχρι να φτάσει στα προσωπικά του όρια αντοχής. Όσοι βρεθήκαμε στα έδρανα της Τοπικής Κοινότητας Μαραθώνα, δουλέψαμε σκληρά κόντρα σε κάθε αντιξοότητα και την προκλητική αδιαφορία του Δημάρχου, για να μην παρατήσουμε τους συμπολίτες μας στο έλεος του Θεού.

Νιώθω ευτυχής που σε αυτές τις εκλογές, η επιλογή του υποψηφίου Δημάρχου που καλούμαστε να εμπιστευτούμε τις τύχες των οικογενειών μας, δεν εμπεριέχει το παραμικρό ρίσκο. Ο Σπύρος Λιβαθινός έχει αποδείξει επανειλημμένα ότι είναι ένας καθαρός, γνήσιος άνθρωπος που ενδιαφέρεται πραγματικά για τον τόπο μας!

Αγαπάει τον Μαραθώνα, ήταν πάντα ενεργός δίπλα μας καθ’ όλη τη διάρκεια των τελευταίων ετών, παρά την παραίτηση του από τη θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου στον πρώτο χρόνο της θητείας του, και είμαι σίγουρη ότι η δική του παρουσία εγγυάται μια καλή συνεργασία όλων των φορέων για το καλό της Κοινότητας και του Δήμου μας.

Αυτό πρέπει να είναι το μοναδικό κριτήριο που πρέπει να ενώσει όλους μας στις εκλογές: Το συμφέρον του τόπου! Να μην αφήσουμε το λάθος Ψινάκη να επιτρέψει σε παράγοντες παλαιάς κοπής να εκμεταλλευτούν την εύλογη απογοήτευση του κόσμου και να γυρίσουν τον Δήμο σε ένα δοκιμασμένο, φθαρμένο και αποτυχημένο παρελθόν!

Με εκτίμηση
Παρασκευή Ζουμπουρλή

AddThis Sharing Buttons

Share to FacebookFacebookShare to MessengerMessengerShare to TwitterTwitterShare to ViberViberShare to E-mailE-mailShare to Περισσότερα…Περισσότερα…

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα